MENIU

Robert Downey Jr, surpriză pe Instagram. Gestul lui i-a impresionat pe internauţi

Actorul american Robert Downey Jr a făcut recent un gest impresionant pentru un băieţel diagnosticat cu fibroza chistică. Artistul în vârstă de 50 de ani a publicat pe Instagram o fotografie amuzantă, alături de o invitaţie specială pentru copil.

Zilele trecute, Vicky Keyte a povestit pe Instagram că fiul ei în vârstă de 7 ani, Daniel, a fost batjocorit de un coleg de şcoală, din cauza bolii de care suferă: fibroză chistică.

Pentru că băieţelul este un adevărat fan al lui Iron Man, femeia s-a gândit să facă ceva pentru a-şi înveseli copilul. Aşadar, a publicat pe Instagram un mesaj adresat actorului Robert Downey Jr, cel care a jucat rolul celebrului supererou.

"Daniel chiar ar avea nevoie de un moment care să-l bucure, după ce un coleg de la şcoală i-a spus că toţi copiii cu fibroză chistică mor", a scris ea pe reţeaua de socializare.

După nu mult timp, artistul în vârstă de 50 de ani a răspuns. Şi nu oricum: acesta a publicat o fotografie în care apărea îmbrăcat într-un costum ce amintea de personajul Tigger din "Winnie the Pooh".

Mai mult, vedeta a adăugat şi un mesaj prin care l-a invitat pe Daniel la unul dintre spectacolele lui: "Ţi-ar plăcea să vii în Los Angeles, la premiera spectacolului 'Captain America: Civil War', ca invitat al meu? Dacă da, roagă-i pe ai tăi să ia legătura cu oamenii mei. Toate cele bune", a scris Downey Jr.

Răspunsul actorului a suprins-o cu adevărat pe mama lui Daniel, iar băieţelul, care a acceptat propunerea lui Robert Downey Jr, este acum în al nouălea cer.