MENIU

O fostă prezentatoare de ştiri din România şi un fotbalist celebru se vor căsători

<p>Gabi Torje şi Iulia P&acirc;rlea, &icirc;ntr-un club din Bucureşti</p>
Iulia P&acirc;rlea şi Gabriel Torje

Sunt impreuna de un aproape doi ani, insa a fost suficient pentru ca Gabi Torje sa isi doreasca sa isi petreaca restul vietii alaturi de Iulia Parlea. De curand, fotbalistul a cerut-o de sorie pe fosta prezentatoare de sotie, iar ea a acceptat.

Dragostea a invins insa orice, inclusiv distanta, avand in vedere ca, pana de curand, ea a locuit in Bucuresti, iar el in Spania, acolo unde joaca. Pentru ca nu au mai putut sta departe unul de celalalt, Iulia a luat o hotarare radicala: si-a dat demisia de la televiziunea unde lucra ca prezentator de stiri sportive si s-a mutat alaturi de iubit.

Cei doi se inteleg de minune, iar fosta stirista se poarta ca o adevarata sotie: calca, face curatenie si isi asteapta barbatul cu masa pusa. Surse din anturajul fotbalistului ne-au marturisit ca Gabi este indragostit lulea de Iulia si ca este atat de convins ca vrea sa isi petreaca tot restul vietii alaturi de ea, incat a cerut-o si de nevasta, scrie cancan.ro.

Momentul a fost unul extrem de romantic, iar Iulia a spus imediat da. Cei doi nu au stabilit inca data fericitului eveniment, insa, cel mai probabil, cununia civila va avea loc in vara acestui an, iar cea religioasa anul viitor.