MENIU

Monica Tatoiu își sprijină financiar fiul. Tânărul are un salariu de 4.000 de lei și nu se poate descurca: „Doarme pe o saltea pusă pe paleți. Nu are nici scaune” - VIDEO

Monica Tatoiu își sprijină financiar fiul, deși acesta are un loc de muncă. Vedeta spune că în fiecare lună îi dă fiului său în jur de 6.000 de lei pentru a supraviețui.

Câți bani îi dă Monica Tatoiu fiului său în fiecare lună

Monica Tatoiu a recunoscut că își ajută fiul cu bani. Aceasta a mărturisit că i-a cumpărat lui Victoraș și un apartament mobilat, însă tânărul a preferat să vândă mobila și să își ia el alta pe gustul lui. Cu toate astea, fiul Monicăi Tatoiu nu a reușit să-și cumpere mobila dorită așa că face sacrificii și doare pe o saltea.

 „Din salariu nu poate să trăiască. I-am cumpărat un apartament complet mobilat, dar acum doarme pe o saltea pusă pe paleți și nu are nici scaune”. 

La 30 de ani, Victoraș Tatoiu încă primește ajutor financiar de la mama sa, o femeie de afaceri de succes, iar Monica Tatoiu îi oferă acest sprijin lunar, fără condiții. Ea a dezvăluit că îi oferă fiului său suma de 6.000 de lei în fiecare lună. Pe lângă acest ajutor, i-a cumpărat și un apartament mobilat.

Victoraș, absolvent de design, câștigă un salariu de 4.000 de lei pe lună, sumă pe care o consideră insuficientă pentru a se descurca.

„Chiar dacă Victor este un adult, îl sprijin financiar. Este fericit că are o meserie care îi place, chiar dacă nu câștigă foarte mult. I-am explicat că este umilitor să trăiască din banii părinților. Îi dau 6.000 de lei pe lună pentru că este artist. Să fii artist nu e ușor... trebuie să ai sprijin de la mama sau de la parteneră. Când a decis să devină designer, după ce a studiat inginerie la Londra și putea să lucreze într-o corporație, mi-a spus că nu poate lucra într-un birou și că vrea să fie designer. A studiat designul la Milano, a câștigat două premii cu compania la care lucra, dar i-au furat premiul și a doua zi a venit acasă spunând că nu mai vrea să lucreze pentru italieni pentru că sunt hoți. Acum are un proiect interesant din care spune că își va lua o mașină în leasing din banii lui, dar nu poate trăi cu 4.000 de lei pe lună. Are două pisici. I-am cumpărat un apartament complet mobilat, dar el dărâmă tot și spune că își face el mobilă. A vândut toate mobilele. Doar bucătăria a rămas. Doarme pe o saltea pusă pe paleți și nu are nici scaune”, a relatat Monica Tatoiu în podcastul moderat de Bursucu.