MENIU

Mărturisire cutremurătoare: un cunoscut actor a recunoscut că a fost molestat în copilărie

Actorul american Dax Shepard a dezvăluit recent, în timpul unei emisiuni radio, că a fost molestat în timpul copilăriei.

Artistul în vârstă de 41 de ani a mărturisit că era doar un copil când s-a petrecut totul, în vreme de agresorul era un adolescent.

"Aveam, să spunem, circa şapte ani, iar băiatul respectiv avea probabil 18 ani", a dezvăluit Dax Shepard. "Mi-au trebuit 12 ani să pot spune cuiva asta. Iar în tot acest timp m-am gândit fie că a fost vina mea, oricât de generic sună asta, fie că sunt homosexual. Gândurile acestea nebuneşti mi-au trecut prin minte vreme de 11-12 ani", a adăugat el.

Dax Shepard, care în trecut s-a luptat cu dependenţa de alcool şi droguri, a mai relatat o conversaţie pe care a avut-o cu mama lui pe marginea acestui subiect delicat, scrie Huffington Post.

"M-a sunat în urmă cu nu mult timp şi mi-a spus 'ştii, am fost la un seminar şi am aflat că dacă ai fost molestat, ai doar 20% şanse să nu devii dependent'. Iar eu m-am gândit atunci 'Interesant!', pentru că în mintea mea mi se părea că făceam asta doar pentru că îmi plăcea să mă simt bine. Dar când auzi o asemenea statistică, te gândeşti 'O, nu, deci oricum aş fi devenit dependent'", a povestit el în cele din urmă.