MENIU

Lumea muzicii, în stare de șoc. Fostă concurentă X Factor, găsită moartă în casă

Fosta cantareata la X Factor, gasita moarta

Ariel Burdett, fostă participantă la concursul britanic de talente muzicale ''X Factor'', a fost găsită moartă în casa ei din Leeds (nordul Marii Britanii) în data de 12 noiembrie cu o rană incisivă în zona gâtului, potrivit presei britanice.

Un purtător de cuvânt al poliţiei din comitatul West Yorkshire a precizat că "nu există circumstanţe suspecte" privind moartea lui Burdett, în vârstă de 38 de ani, al cărei nume real era Amy.

Potrivit personalului care îngrijea de casa în care locuia artista, anchetatorii s-au prezentat la proprietate în data de 4 noiembrie, fiind alertaţi de vecini, îngrijoraţi de faptul că artista putea avea probleme.

Cântăreaţa nu a deschis uşa angajaţilor, care au revenit după opt zile şi au pătruns în casă după ce au forţat încuietoarea şi au găsit-o moartă pe artistă.

Potrivit tabloidului Daily Mail, poliţia a confirmat, într-o audiere în faţa unui judecător, că "nu consideră că există împrejurări suspecte" legate de acest deces.

Andrew Smalling, un vecin care locuieşte în zonă şi care o cunoştea pe Burdett, a declarat ziarului The Sun că a fost profund emoţionat de aflarea acestei veşti triste şi că artista "a luptat mult timp împotriva demonilor săi".

"Cred că regreta faptul că a participat la 'X Factor', pentru că era o artistă cu adevărat bună, iar acel lucru într-un fel a afectat-o", a precizat el.

Burdett a devenit cunoscută în Marea Britanie, după ce a participat la o audiţie a celebrului concurs de talente muzicale, fără să treacă însă de prima fază.

Mai multe articole despre:
X Factor cantareata moarta Ariel Burdett