MENIU

Fiica lui Irinel Columbeanu poartă genți de zeci de mii de euro. Prețul poșetelor pe care le afișează Irina este echivalent cu prețul unei locuințe

Irina Columbeanu a captat atenția publicului în timpul vizitei sale recente în România. Adolescentei i-a fost remarcată colecția de genți de lux, în valoare de zeci de mii de euro, pe care le-a purtat în timpul călătoriei. Deși s-a îmbrăcat simplu și lejer, accesoriile sale scumpe au atras toate privirile. Asta, în timp ce tatăl său trăiește dintr-o pensie umilă la azil și la mila românilor, prin donații.

Irina s-a întors în România după șase ani

Irina Columbeanu s-a întors în România pe 14 iunie pentru a-și vizita tatăl, Irinel Columbeanu, după o absență de șase ani. Însoțită de tatăl ei, Irina a vizitat mai multe orașe din România, inclusiv Cluj, Bacău și Iași. Reîntâlnirea emoționantă dintre tată și fiică a fost un moment special pentru toți cei implicați.

Pe parcursul vizitei, Irina a ales ținute simple și confortabile, dar și-a asortat fiecare outfit cu genți de lux. De exemplu, în timpul vizitei la Cluj, Irina a purtat o fustă scurtă și o cămașă din mătase, ambele fiind piese vestimentare elegante și discrete. Însă, accesoriul care a atras atenția a fost poșeta Chanel, în valoare de 14.921 de euro, conform prețului afișat pe site-ul oficial al brandului.

Gențile Hermes și Chanel purtate de Irina Columbeanu

În timpul vizitei la Iași, Irina a optat pentru o ținută casual formată din pantaloni scurți, maiou și adidași. Însă, punctul de atracție al outfitului a fost o geantă mare, albastră, de la Hermes. Pe contul său de Instagram, Irina a postat fotografii de la Palatul Culturii din Iași, unde a primit complimente pentru geanta sa. Una dintre urmăritoare a întrebat-o despre origine, iar Irina a răspuns: „Mersi frumos, este Hermes, de la mama mea”.

În interviurile acordate, Irina a demonstrat simplitate și bunătate, arătând recunoștință pentru tot ceea ce are și respect față de părinții săi. Deși vestimentația sa a fost discretă, colecția sa impresionantă de genți de lux a fost un subiect de discuție printre admiratori.

Irina Columbeanu a reușit să atragă atenția prin stilul său rafinat și alegerile sale de accesorii, lăsând o impresie puternică în rândul publicului românesc.