MENIU

Declaraţie ŞOC a amantei lui Viorel Lis: "Îmi spunea că stă cu Oana..."

Oana Lis şi Viorel Lis

Au trecut o saptamana de cand Oana Lis a plecat de acasa si isi mentine declaratiile. Vrea sa-l paraseasca pe Viorel Lis, scrie Cancan.ro.

Relatia dintre Oana Lis si sotul ei este deja de domeniul trecutului, iar toate semnele duc la un divort.
“Stau la o prietena si vreau sa ma duc sa imi iau niste haine de acasa. Am primit niste telefoane cu numar secret. Erau niste femei care voiau sa imi zica ceva despre Viorel, dar le-am inschis“, a spus Oana Lis la Antena 1.

Amanta lui Viorel Lis a facut dezvaluiri senazationale. Femeia care are doi copii spune ca fostul primar al Capitalei i-a platit chiria pentru doua luni si a vorbit cu ea despre casnicia sa. “Au fost doua nopti. Se stie ca intr-o duminica domnul Lis a venit la mine acasa, beat. Vorbea urat despre sotia lui. Spunea ca sta cu ea din mila si ca nu mai exista nimic intre ei. Stiam cine este de cand a venit la mine. Eu voiam doar banii lui. Mi-a platit chiria aici unde stau. Eu am stat cu el pentru ca m-a protejat. Viorel Lis mi-a zis ca vrea sa imi cumpere un apartament. Imi da mereu mesaje si ma cauta noapte. Eu am doi copii si el stie asta”, a spus amanta lui Viorel Lis.

Mai multe articole despre:
amantă Viorel Lis Oana