MENIU

Noi detalii despre femeia ucisă la Ploieşti. Suspectul a fost reţinut

Se face lumină în cazul crimei de pe strada Poligonoului din Ploiești. Deși Vasile Pascale, bărbatul acuzat că ar fi ucis-o pe Tatiana T.,  nu recunoaște că el a omorât-o pe femeie, procurorii au reușit să strângă suficient de multe probe pentru a dovedi contrariul. Vasile Pascale este acum în arestul preventiv al IJP Prahova, dar decizia nu este una definitivă.

În primul rând Pascale a fost trădat de conversațiile pe care le-a avut cu victima atât pe facebook, cât și pe telefonul mobil. Surse apropiate anchetei susțin că cei doi aveau o relație de ceva vreme, se mai întâlniseră tot în Ploiești și tot în locul unde săptămâna trecută a fost descoperit cadavrul femeii.
 
Din discuțiile pe care le-au purtat pe facebook, reiese că Tatiana ar fi intenționat să renunțe la această relație, iar motivul este cât se poate de natural. Femeia se săturase să fie invitată la o partidă de amor în boscheții de la marginea Ploieștiului. A făcut greșeala să cedeze insistențelor lui Pascale care îi promisese că, cu proxima ocazie, vor merge la o pensiune și a acceptat să se întâlnească din nou cu el. Faptul că există un mesaj în care Pascale spune că „data viitoare mergem la o pensiune", i-a determinat pe anchetatori să creadă că cei doi se întâlniseră și cu alte ocazii. Prin urmare Tatiana îi mai dă o șansă amantului ei și se întâlnește cu el în data de 3 august, la orele prânzului. Culmea este că Pascale și-a dus iubita tot pe strada Poligonului, pe câmpul unde erau feriți de ochii curioși de vegetația abundentă din zonă. Acolo ar fi avut loc o discuție aprinsă între cei doi, care a degenerat și așa s-a ajuns la crimă.
 
În motivarea instanței sunt reținute următoarele aspecte: „la data de 3.08.2016, în jurul orelor 12.00, inculpatul s-a întâlnit cu victima T.T., în apropierea străzii Laboratorului din Municipiul Ploiești, mergând cu aceasta pe un teren viran din zonă, acoperit cu vegetație deasă, unde a lovit-o de mai multe ori în zona feței și i-a suprimat viața cu un ciob de sticlă, prin provocarea unei plăgi tăiate în regiunea cervicală stânga."
 
Mai multe pe observatorulph.ro.
Mai multe articole despre:
crimă Facebook Vasile Pascale