MENIU

Ziua eMAG – Acum este momentul ideal să cumpărați mașini de spălat și frigidere. Care sunt ofertele

Ziua eMAG vine cu o mulțime de discounturi foarte mari pentru mașini de spălat rufe și frigidere sau combine frigorifice.

Ofertele de ziua eMAG pot fi consultate AICI.

Am selectat câteva modele de mașini de spălat rufe și frigidere care au discounturi foarte importante de ziua eMAG.ro. Prețurile beneficiază în primul rând de reduceri, dar și de carduri speciale eMAG care constau în sume ce pot fi cheltuite ulterior tot la magazinul online ce împlinește 14 ani.

Ziua eMAG – Mașina de spălat rufe Slim Arctic

Prima mașină de spălat rufe de la Arctic pe care v-o recomandăm este o mașină de dimensiuni slim ce poate fi ușor plasată într-o locuință cu spațiu restrâns. Mașina are capacitate de încărcare de 5kg, 800 RPM și face parte din clasa energetică A+. Oferta completă este AICI.

Ziua eMAG – Mașina de spălat rufe Slim Indesit

Această mașină de spălat rufe are 1200 RPM, încărcătura suportată este de 6kg și face parte din clasa energetică A+. Mașina de spălat dufe beneficiază și de un card cadou de 90 de lei. Oferta o puteți vedea AICI.

Ziua eMAG – Mașina Star Light

O altă mașină foarte avantajoasă de la eMAG este cea produsă de Star Light care are discount de 25% în această perioadă și configurația sa este una destul de puternică: 1200 RPM, clasă energetică A+ și 7kg încărcare maximă cu rufe murdare. Prețul poate fi găsit AICI.

Ziua eMAG – Mașina de spălat rufe BEKO

Pentru cei care vor cu adevărat o mașină de calitate, dar și care să aibă o capacitate mare de încărcare, mașina de spălat rufe de la Beko este o sugestie foarte bună. Capacitatea sa de încărcare ajunge până la 7 kg, are 1000 RPM și face parte din clasa energetică A+. Oferta este AICI.

Ziua eMAG – Mașina de spălat rufe Hotpoint

Ultimul model de mașini de spălat rufe recomandat de noi este un model de la Hotpoint care este foarte economicos, deoarece face parte din clasa energetică A+++. Mașina are o capacitate destul de mare de încărcare, de 6kg, pentru un model slim care ocupă atât de puțin spațiu. Oferta include un discount de 26% și poate fi găsită AICI.

Ziua eMAG – Combină frigorifică Arctic

Frigiderul cu două uși de la Arctic are o ofertă foarte bună de Ziua eMAG. Frigiderul are un volum total de 291l, face parte din clasa energetică A+ și are înălțime de 181cm. Discountul de la eMAG pentru acest frigider este de 25% iar prețul poate fi găsit AICI.

Ziua eMAG – Combină frigorifică Heinner

O combină la un preț cât se poate de rezonabil care are și un discount de la eMAG de 20% este cea de la Heinner. Combina face parte din clasa energetică A+ și are înălțime de 180cm. Oferta completă o găsiți AICI.

Ziua eMAG – Combină Indesit

Dotată cu 2 uși, combina de la Indesit are un volum generos de 330l, face parte din clasa energetică A+ și înălțimea de 200cm. Frigiderul are o reducere de 20% din preț și în plus primiți un card cadou în valoare de 120 de lei. Oferta completă este AICI.

Ziua eMAG – Combina frigorifică Whirlpool 6th Sense

Această combină de la Whirlpool are tehnologia renumită 6th Sense și volumul său este unul foarte mare de 339l. Frigiderul are două uși și face parte din clasa energetică A+. În această perioadă frigiderul beneficiază de 450 de lei discount. Oferta este AICI.

Ziua eMAG – Combina frigorifică BEKO

Una dintre cele mai performante combine frigorifice pe care o recomandăm din cadrul promoției Ziua eMAG este această combină de la BEKO ce are un volum de 331l, două uși și clasa energetică A+. Prețul este unul foarte avantajos pe care îl găsiți AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
ziua emag