MENIU

Vezi cele mai SEXY poze de la mare, cu Alexia din LaLa Band

Membra trupei LaLa Band s-a bucurat de vacanță pe o plajă din Cipru, de unde ne-a adus câteva imagini de-a dreptul halucinante. Galerie FOTO.

 

Frumoasă, blondă, creață și cu un trup de invidiat, artista are toate ingredientele unei femei la care râvnesc toți bărbații. În această vară Alexia s-a relaxat pe plaja Coral Bay din Paphos - Cipru, unde a petrecut clipe de neuitat. Pe lângă croaziere, Fly-Board și alte distracții, artista a făcut și o serie de fotografii incendiare.

Alexia ne-a dezvăluit cum s-a șimțit în vacanță și ce senzație a avut când a făcut, pentru prima oară, Fly Board. “E foarte tare! Merită încercat! Cel care ne-a arătat ce înseamnă Fly Board-ul e sosia lui Rambo 7 :)))). Și bineînțeles staff-ul lui Rambo era format în totalitate din români. Paphos e o regiune a Ciprului în care mă bucur foarte mult că am ajuns. Faleza era tot timpul “vie”, animată, perfectă pentru plimbări. Pe ponton terasele te asteptau cu fructe de mare proaspete și bărci de toate felurile, disponibile oricând pentru croaziere. Plaja din Coral Bay merită văzută dacă ajungi în Paphos, dar asta nu înseamnă că celelalte plaje sunt de evitat”, a povestit Alexia.

A învățat să meargă cu bicicleta abia acum.
Dacă mulți dintre noi am avut parte de căzăturile cu bicicleta când eram mici, Alexia Talavutis s-a temus până acum de acest sport, însă acum și-a luat inima în dinți. “Deși pare incredibil, abia acum la 24 de ani am învățat să merg pe bicicletă și am în plan să mai exersez, asta dacă nu ne invadează din nou ploile”, ne-a spus Alexia.

Artista a făcut și un clip cu sporturile acvatice practicate în vacanță:
https://www.youtube.com/watch?v=w4LWdD6cV7E

Mai multe articole despre:
Alexia Lala Band