MENIU

Un pastor a prezis tentativa de asasinat asupra lui Trump cu luni în urmă. Acuratețea descrierii e șocantă - VIDEO

Donald Trump a fost împușcat / Foto: Profi Media

Un autointitulat pastor creștin american ar fi prezis tentativa de asasinat asupra lui Donald Trump. Filmarea în care acesta vorbește despre atacul împotriva fostului președinte a devenit viral imediat după atentat și șochează prin acuratețea descrierii.

Brandon Biggs, un pastor, a acordat un interviu în urmă cu patru luni, în timpul căruia a vorbit despre cum a văzut o tentativă de asasinat asupra lui Donald Trump.

 
Patru luni mai târziu, a avut loc într-adevăr un atac asupra candidatului republican la președinție, iar previziunile lui Biggs s-au adeverit, cuvânt cu cuvânt, scrie worldnews24.ro.
 
 
Videoclipul care a devenit viral este un interviu care a fost publicat pe 15 martie 2024. La minutul 11:06, profetul Brandon Biggs vorbește despre tentativa de asasinat asupra fostului președinte al SUA.
 
 

În cuvintele sale: „Apoi am văzut un atentat la viața sa… acest glonț a zburat pe lângă urechea sa și a ajuns atât de aproape de capul său încât i-a spart timpanul”.

El a mai spus: „Și am văzut că a căzut în genunchi în acest interval de timp și a început să se închine Domnului; s-a născut radical în acest timp.”

 
 
Oarecum predictibil, pastorul a afirmat că l-a văzut pe Trump câștigând președinția, în urma scrutinului ce va avea loc pe 5 noiembrie.
Mai multe articole despre:
trump asasinat a prezis profet pastor impuscat