MENIU

Sharon Stone a recreat legendara scenă "picior peste picior" din Basic Instinct. La 66 de ani, actrița a impresionat din nou - FOTO

La 66 de ani, celebra actriță Sharon Stone se dovedește la fel de lipsită de inhibiții ca în perioada de glorie din anii \"60. La vârsta de 66 de ani, vedeta a recreat legendara scenă \"picior peste picior" din Basic Instinct, de data aceasta îmbrăcată doar în lenjerie intimă, chiar în reclama pentru o companie de profil.

Îmbrăcată într-un body din dantelă roșie, la 32 de ani după ce a jucat celebra scenă a interogatoriului din "Basic Instinct", Sharon Stone nu s-a sfiit  să-și dezvăluie silueta incredibilă, scrie Daily Mail.

sursă foto: Instagram


În ciuda succesului uriaș al peliculei, rolul i-a afectat negativ cariera lui Sharon Stone, pentru că a cantonat-o mulți ani în posturi de femeie fatală.

Ulterior, actrița a acuzat industria filmului de la Hollywood-ul că a abandonat-o după ce în 2001 a suferit un accident cerebral și că timp de aproape două decenii n-a mai primit nicio ofertă. În tot acest timp, zecile de milioane de dolari câștigate în anii '90 s-au evaporat, potrivit propriilor declarații.

Scena din "Basic Instinct", datorită controverselor uriașe din perioada respectivă, a devenit una dintre cele mai cunoscute și comentate.