MENIU

Modele de sacouri în funcţie de siluetă

Silueta clepsidră

Nu stii ce tip de sacou te avantajeaza? Ai o silueta cu forme rubensiene sau, dimpotriva, una subtire? Esti zvelta precum un baietoi sau iti ies in evidenta doar anumite parti ale corpului? Chiar daca nu ai o silueta ideala, asta nu inseamna ca nu te poti imbraca bine. Trebuie doar sa alegi cele mai potrivite modele de sacouri in functie de silueta pe care o ai.

Modele de sacouri potrivite siluetei de tip clepsidra

Silueta clepsidra este caracterizata de o talie subtire si de proportii egale intre latimea umerilor si cea a soldurilor.

Daca ai o silueta tip clepsidra, te poti considera o femeie norocoasa. Aceasta este considerata forma feminina ideala si te avantajeaza piesele vestimentare care urmeaza linia corpului.

Vedete care au silueta tip clepsidra: Jessica Biel, Kylie Minogue, Megan Fox, Scarlett Johansson, Eva Mendes, Salma Hayek, Halle Berry, Kate Winslet.
    
Femeile cu silueta clepsidra pot alege modele de sacouri de orice tip, in special cele cambrate, care sa le scoata in evidenta talia subtire. Daca te incadrezi in acest tip de silueta, imbraca-te si cu sacouri care au centuri, cusaturi, nasturi, volane sau catarame.

Citeşte mai multe pe Divahair.ro.