MENIU

Mitsubishi Concept XR-PHEV, GC-PHEV și AR: Așa arată cele trei noi concepte Mitsubishi

Mitsubishi Motors Corporation a ales Salonul Auto de la Geneva pentru a-și prezenta planurile de viitor, scrie informatiiauto.ro. Mitsubishi a publicat schițele a trei noi concepte pentru Salonul Auto de la Geneva.

Mitsubishi a publicat schițele a trei noi concepte pentru Salonul Auto de la Geneva:

Concept XR-PHEV: Următoarea generație de coupe hibrid plug-in, asemănător unui crossover compact, utilizează un motor termic de 1.1l, cu injecție directă de benzină, supraalimentat, un motor electric ușor și compact și un acumulator de înaltă eficiență.

Concept GC-PHEV: Următoarea generație de SUV hibrid cu tracțiune 4x4 permanent. Un motor pe benzină 3.0l V6 MIVEC amplasat în fața, conectat la o cutie de viteze cu 8 trepte, motor electric ce asigură tracțiunea pentru puntea spate, și un acumulator de înaltă eficiență pentru a asigura performanțe tot-teren demne de un SUV.

Concept AR: Următoarea generație de MPV compact, ce împrumută din performanțele unui SUV. Combină un motor-generator ce poate dezvolta o tensiune de 48 V cu un motor de 1.1 litri, cu 3 cilindri si injecție directă de benzină, supraalimentat, un acumulator de înaltă eficiență și un convertor DC-DC răcit cu aer.