MENIU

Mireasa a început să ţipe chiar în ziua nunţii! Doctorii au înghețat când au văzut ce avea în cap

Orice femeie visează la ziua nunţii şi se preocupă ca fiecare detaliu să iasă perfect. Însă ce te faci când ziua nunţii se transformă într-una de coşmar?

Kelly, o mireasă din Marea Britanie, a avut parte de o nuntă şocantă, ar spune mulţi, după ce a ajuns de urgenţă la spital, din cauza durerilor groaznice de cap.

Prima care a observat că mireasa nu era în apele ei a fost chiar mama sa. Aceasta a povestit doctorului că fiica ei a început să aibă ameţeli şi halucinaţii de la primele ore ale zilei. Iniţial, a pus totul pe seama emoţiilor, însă când a început să ţipe s-a îngrijorat şi a chemat ambulanţa.

După ce a văzut-o, doctorul a spus că nu este vorba de nicio afecţiune psihiatrică şi după ce a rugat-o pe Kelly să-şi aplece capul şi să-şi dea părul la o parte a aflat cauza. A scos apoi o trusă medicală şi, după ce i-a desfăcut părul, a scos cu penseta o larvă de tăun, care măsura mai bine de un centimetru.

Se pare că "musafirul nepoftit" se instalase într-o zgârietură, în timpul unei excursii în Costa Rica, unde fusese organizată petrecerea burlăciţelor.

Sursă: newsner.com

Mai multe articole despre:
nuntă mireasa doctor larvă