MENIU

Jucător de fotbal american, împuşcat în piept în timpul unei tentative de jaf, la San Francisco! Cum se simte sportivul

Ricky Pearsall / Foto: Profimedia

Jucătorul din NFL Ricky Pearsall a fost împuşcat în piept în timpul unei tentative de jaf în San Francisco. Din fericire, sportivul în vârstă de 23 de anu a scăpat cu viaţă. Din primele informații, suspectul a fost arestat. Vorbim despre un adolescent de 17 ani.   

Iniţial, el a fost „stare gravă, dar stabilă”, potrivit precizărilor făcute de echipa sa, San Francisco 49ers. Incidentul șocant s-a petrecut sâmbătă după-amiază în zona Union Square a orașului american.

Într-o actualizare de duminică, echipa a precizat că sportivul a fost externat deja şi continuă să se recupereze.

Poliţia a anunţat că un suspect în vârstă de 17 ani se află în arest şi că "se aşteaptă formularea unor acuzaţii".

Imaginile difuzate în social media îl arătau pe Pearsall fără tricou, fiind condus de paramedici la o ambulanţă şi stând pe o targă în timp ce ţinea un tricou la piept.

Poliţiştii au declarat că, la sosirea la locul incidentului, au găsit doi bărbaţi care sufereau răni şi ambii au fost duşi la spital.

„În timpul investigaţiei preliminare, ofiţerii au aflat că unul dintre subiecţi a încercat să jefuiască victima, jucătorul echipei San Francisco 49ers Ricky Pearsall”, au precizat aceştia într-o declaraţie de presă. „În timpul tentativei de jaf, cei doi s-au încăierat, iar atât suspectul, cât şi victima au fost răniţi”.

În aceasta, ea a precizat că sportivul "a fost împuşcat în piept şi glonţul i-a ieşit prin spate". "Slavă Domnului că nu i-a atins organele vitale. El este bine acum”, a scris ", a scris Erin Pearsall, mama sportivului, pe o rețea de socializare.