MENIU

Horoscopul dragostei, săptămâna 23 - 29 octombrie. Pasiunea și intensitatea emoțiilor vor atinge cote maxime, odată cu intrarea Soarelui în Scorpion

Horoscopul dragostei, săptămâna 23 - 29 octombrie

Horoscopul dragostei, săptămâna 23 - 29 octombrie. Astrologii atrag atenția asupra intensității emoțiilor care vor fi simțite în această perioadă. Pasionale și puternice, ele vor adăuga multă tensiune într-un plan sentimental deja complicat. Soarele intră în Scorpion, semnul puternic al zodiacului, iar energia sa misterioasă și ambitioasă va fi resimțită în mod clar în ceea ce privește dorințele amoroase ale zodiilor.

Eclipsa de Lună din 28 octombrie va fi cel mai important eveniment astral al săptămânii, iar energiile sale puternice vor schimba radical viața amoroasă a zodiilor. Până atunci, însă, alte mișcări planetare vor afecta în diverse moduri relaționarea îndrăgostiților din zodiac.

În prima zi a intervalului 23 - 29 octombrie, Soarele intră în Scorpion, marcând debutul sezonului acestei zodii. Începând cu această zi, pasiunea și intensitatea emoțiilor vor atinge cote maxime, căci nativii din zodiac vor împrumuta sensibilitatea Scorpionului. Asta înseamnă că nicio relație nu va mai arăta ca înainte, iar monotonia și distanțarea emoțională se vor dispersa. Va rămâne pretutindeni doar armonie, iubire și dorință de evoluție. Ce bine ar fi dacă acest tablou perfect nu s-ar șterge deloc pe parcursul întregii săptămâni!

Totuși, vor exista și episoade tensionate între parteneri, mai ales pe data de 25. Atunci, Luna în Pești formează o conjuncție cu Neptun retrograd în Pești, făcând unele zodii să se concentreze mai mult pe obiectivele profesionale. Acest fapt atrage după sine o frustrare pe care sufletele pereche ale zodiilor respective o vor simți prin toți porii. Nu vor înțelege de ce jumătatea nu le oferă atenție și se vor naște mici neînțelegeri ce se vor rezolva abia câteva zile mai târziu.

Pe 28 octombrie, energiile Eclipsei de Lună în Taur vor reda limpezimea gândurilor tuturor semnelor zodiacale, ajutându-le să obțină stabilitate inclusiv în plan amoros.

3 zodii de bărbați care NU te vor cere niciodată de nevastă. Horoscopul burlacilor

Berbec  

În prima parte a săptămânii vei încerca să îți ascunzi sentimentele, dar energiile astrale te vor ajuta să conștientizezi că faci o greșeală. Este o perioadă bună pentru discuții deschise, așa că îi poți împărtăși ceea ce simți persoanei pe care o placi.

Taur 

Ai parte de o săptămână perfectă, exceptând mici momente în care dorințele tale se vor afla în opoziție cu ale partenerului/ei. Pentru că între voi este iubire adevărată, veți reuși, în cele din urmă, să ajungeți la un consens.

Gemeni 

Vrei să îți arăți adevăratele intenții prin intermediul acțiunilor și folosești mai puține cuvinte, doar că alegerea ta nu îi va fi pe plac jumătății. S-ar putea să aștepte mai multe declarații de dragoste din partea ta.

Rac  

Eclipsa de Lună în Taur te va ajuta să îți sudezi relația și să simți, în sfârșit, că poți să le prezinți tuturor noua ta cucerire. Odată ce vei fi sigur/ă că lucrurile funcționează, nimic nu va mai sta în calea fericirii tale.

Horoscopul de WEEKEND 21-22 octombrie 2023. Zile pline de afecțiune și noroc. Trei zodii se vor răsfăța în abundență

Leu 

Te vei gândi ce poți face pentru relația ta, fiindcă vrei mai mult ca niciodată să o vezi înflorind. Ideile vor veni rapid, mai ales dacă nu renunți la ce ți-ai propus și te concentrezi pe obiectiv. Ai încredere în proces!

Fecioară 

Simți nevoia să aduci îmbunătățiri poveștii tale de iubire, așa că o să acorzi o atenție deosebită momentelor petrecute în compania partenerului/ei. Nu te lăsa distras/ă de factorii externi, mai ales dacă știi că ai nevoie de aceste schimbări în relație.

Balanță  

Încerci permanent să le faci pe plac oamenilor din jur și să nu superi pe nimeni, dar procedând așa te neglijezi pe tine, scrie Diva Hair. Goana după armonie îți răpește momentele prețioase pe care ai putea să le folosești pentru întărirea conexiunii dintre tine și iubit/ă. Schimbă-ți viziunea despre lume!

Scorpion 

Fricile tale ies la lumină în aceste zile și va trebui să lucrezi în echipă cu partenerul/a pentru a scăpa de ele. Ai nevoie de mai multe dovezi de iubire și le vei primi dacă le ceri. Nu-ți fie frică să spui ce simți!

3 zodii de bărbați care pun dragostea pe locul doi - Care este țelul lor absolut

Săgetător  

Sufletul pereche îți va cere să renunți la ideile preconcepute despre iubire și te va ajuta să înțelegi ce presupune o relație sănătoasă. Experiențele neplăcute din trecutul amoros te-au făcut să ai îndoieli cu privire la propria persoană, dar în aceste zile vei scăpa de ele.

Capricorn 

Relația ta este în pericol și numai sinceritatea o poate salva. În această săptămână vei învăța o lecție prețioasă, pe care o vei transmite mai departe celor din jur. Fii recunoscător/oare pentru tot ce trăiești!

Vărsător 

În intervalul 23-29 octombrie vei pune accentul pe îngrijirea de sine și s-ar putea să neglijezi persoana iubită. Incertitudinile își vor face treptat loc între voi, iar la finalul săptămânii vei încerca să scapi de ele. Din păcate, vei avea de înfruntat provocări dificile.

Pești 

O să dai frâu liber romantismului și vei pregăti surprize neașteptate pentru partener/ă. Energiile săptămânii te ajută să îți dai seama că nu trebuie să ții doar pentru tine ce simți. Pare de necrezut, dar vei deveni mult mai deschis/ă către afișarea sentimentelor în public.