MENIU

Horoscopul căsătoriei în anul 2023: ce zodii vor ajunge în fața altarului

Sursa foto: Pixabay

În ceea ce privește viitorul în plan amoros, toți ne dorim să cunoaștem dragostea adevărată și să construim ceva durabil alături de ea. Vrei să știi dacă există posibilitatea să te căsătorești în curând? Vei afla imediat din horoscopul căsătoriei care sunt șansele să îți întemeiezi o familie și să ai parte de fericire și belșug în 2023.

În zodiacul chinezesc, acesta este anul iepurelui, iar pentru că lui nu îi place ridicolul, toate nunțile vor fi simple, fără prea multe decoruri pompoase.

Astrele se vor alinia perfect pentru câteva dintre semnele zodiacale, contribuind la creșterea fericirii lor în plan personal. Horoscopul le promite acestora o căsnicie lungă și fericită. Hai să vedem dacă și zodia ta se numără printre norocoase!

Cine face nuntă în anul 2023:

Taur
Vei fi mai binecuvântat/ă și mai fericit/ă ca niciodată în acest an, pentru că Universul te va răsplăti pentru iubirea sinceră pe care o ai de oferit. Dacă nu ți-ai găsit încă perechea, ai șanse mari să o faci în următoarea perioadă. Ar trebui să începi să economisești fiindcă deja se aud clopotele de nuntă și nu ar trebui să te ia prin surprindere marele eveniment din viața ta.

Gemeni
Astrele au pus totul la cale, iar scenariul amoros pentru anul tău este gata. Te așteaptă întâlniri cu persoane speciale, dintre care una va fi aleasa ta. Vei înțelege că este pentru tine doar când vă veți privi în ochi prima dată. Valorile familiei tradiționale îți vor stârni brusc interesul, așa că vei dori să spui „da” cât mai repede în fața preotului și a ofițerului de stare civilă.

Scorpion
Dacă ți-ai găsit jumătatea și încă nu te-ai căsătorit, ai șanse mari să o faci în 2023, la sfârșitul verii sau în lunile de toamnă. Deși vei organiza nunta în grabă din cauza unor motive ce nu țin de tine, totul va ieși așa cum ai visat. Totuși, trebuie să fii atent/ă la cheltuieli și să nu cumperi prea multe decorațiuni. În cazul în care ești singur/ă, vei avea o surpriză uriașă până la sfârșitul acestui an.

Pești
Relația ta va fi presărată cu multe momente de tandrețe pe tot parcursul anului, iar aproape de final veți spune marele „da”. Deși vă faceți constant surprize unul altuia, nunta și jurămintele sfinte sunt cele mai frumoase cadouri pe care vi le puteți oferi. Legătura voastră stabilă ar trebui să fie pecetluită cu un asemenea eveniment de amploare. Iată nativii care s-ar putea să treacă prin despărțiri sau divorțuri:

Balanță
Vei avea parte de o perioadă intensă și emoțiile tale se vor schimba de la o lună la alta. Există riscul ca tu și partenerul/a să puneți stop jocului de-a iubirea care vă face atât de mult rău. Dacă nu simțiți că este momentul să vă căsătoriți, ar fi mai bine să mergeți pe drumuri separate și să căutați adevărata fericire. Indiferent de alegerea pe care o faci, vei culege foloasele pe termen lung.

Vărsător
În cazul în care cuplul tău nu mai funcționează în parametri normali, este cazul pentru o schimbare. 2023 este anul în care poți lua hotărâri fără să le regreți. O despărțire poate fi cel mai bun lucru pe care îl poți experimenta în următoarea perioadă. Este mai plăcut să fii fericit/ă lângă sufletul tău pereche decât să mimezi fericirea într-o relație nesănătoasă.

Celelalte zodii care nu au fost menționate vor avea un 2023 cu suișuri și coborâșuri, dar nimic notabil nu se va întâmpla în viața lor de cuplu. Se vor bucura de relațiile pe care le au, doar că nu vor trece la următorul nivel și nici nu vor pune capăt poveștilor pe care le-au scris împreună.

Iată cum va fi viața amoroasă a celorlalte semne zodiacale:

Berbec
Îți vei îndeplini dorințele legate de viața de familie, dar nu va fi neapărat vorba de căsătorie. S-ar putea să ai parte de mai multă înțelegere în cuplu și chiar să te bucuri de apariția unui copil în casa ta. Dacă ai o relație de lungă durată, iubirea voastră va crește în fiecare zi și veți simți că sunteți pregătiți pentru noi provocări împreună.

Rac
Ar putea exista conflicte în relația sau în căsnicia ta și trebuie să eviți certurile provocate de încordarea minții. Ca să te bucuri de iubire, va trebui să îți controlezi emoțiile și să nu te grăbești absolut deloc. O logodnă poate schimba cursul vieții tale amoroase, dar asta nu înseamnă că se va ajunge la unirea destinelor.

Leu
Ca să te asiguri că relațiile tale funcționează, trebuie să descoperi ce schimbări ai de făcut la propriul comportament. Ești o persoană de încredere și grijulie, dar încrederea prea mare în sine te poate îndepărta de persoana pe care o iubești. Dacă renunți la orgoliu, îți cresc șansele să te legi și tu de cineva pe viață.

Fecioară
Stai departe de viața de familie și în 2023 pentru că vrei să analizezi bine toate urmările unei astfel de hotărâri. Ai nevoie de timp ca să te convingi dacă un om este făcut sau nu pentru tine, așa că nu poți decide de la un an la altul că a venit momentul să faci marele pas. Vrei o căsnicie perfectă, iar pentru asta trebuie să ai mai întâi o relație perfectă.

Săgetător
Dacă ești căsătorit/ă, în 2023 să te gândești deja la copii, dar dacă ești singur/ă sau la început de relație, nu o să te poți îndrepta spre o nuntă curând. Prima parte a anului va fi anevoioasă și unele probleme vă vor ține pe loc, în ciuda iubirii pe care v-o purtați.

Capricorn
Vei avea parte de stabilitate și pasiune, iar dacă în această perioadă vei construi ceva frumos alături de partener/ă, vă puteți gândi la o căsătorie pentru anii viitori. Vei face și noi conexiuni sociale care te vor ajuta să îți dai seama de punctul în care se află relația ta de iubire.

Potrivit horoscopului căsătoriei pentru anul 2023, comunicarea și înțelegerea din cuplu se pot îmbunătăți. Asta înseamnă că nu trebuie să îți faci griji dacă există probleme între tine și omul pe care îl iubești. Cu răbdare și discuții serioase puteți ajunge la un consens, luând decizii ce pot fi în favoarea amândurora. 

Sursa: divahair.ro

Mai multe articole despre:
horoscop 2023 horoscopul casatoriei