MENIU

Femeia care și-a plătit facturile cinci ani după ce a murit

Femeia care și-a plătit facturile timp de cinci ani după ce a murit

La începutul anului 2009, americanca Pia Farrenkopf a murit pe bancheta din spate a Jeep-ului ei, care se afla parcat în garajul casei sale. Trupul ei a fost descoperit abia cinci ani mai târziu, interval în care și-a plătit lunar toate facturile. 

După ce Pia Farrenkopf, viața comunității din Pontiac, Michigan, unde a locuit s-a desfășurat cât se poate de normal. Niciun vecin de-al ei nu știa că murise, iar unii dintre ei i-au tăiat iarba de pe peluză din când în când, scrie New Yorker

Cinci ani mai târziu, vecinii le-au spus reporterilor că femeia călătorea adeseori în interes de serviciu, așa că nu li s-a părut nimic suspect. În realitate, ea își dăduse demisia cu câteva luni înainte de moartea ei, așa că nimeni nu o aștepta la muncă. Cu rudele care locuiesc departe nu păstrase legătura.  

Pia Farrenkopf deținea un cont bancar gras și optase pentru plata automată a ratelor și facturile pe care le avea de plătit lunar. Pe măsură ce corpul ei se descompunea în garaj, datoriile ei erau plătite lunar, la timp. În 2013, banii din cont s-au terminat, iar banca i-a scos la vânzare casa. Un specialist în licitații venit să pregătească locuința pentru a fi scoasă la vânzare a descoperit corpul mumificat al femeii în garaj. 

Mai multe articole despre:
facturi femeie murit plătit cinci ani