MENIU

Doi giganți ai Hollywoodului au ajuns în România pentru a filma o miniserie

Doi actori uriași ai Hollywood-ului, care au lucrat la câteva dintre cele mai de succes pelicule din ultimele decenii, se află în România și filmează pentru o nouă peliculă. Este vorba de Kevin Costner și Morgan Freeman, care sunt și producătorii serialului în care joacă.

 

Este vorba despre o dramă istorică, intitulată „The Gray House”, despre trei femei care au fondat prima rețea de spionaj americană. 

 

Potrivit Urban.ro,  filmările pentru „The Gray House”, au început din această primăvară și au loc integral în România, la Castel Film. Se preconizează că filmările vor dura până în luna august a acestui an.

 

Producția urmărește povestea nespusă a femeilor care au răsturnat destinul Războiului Civil American, în favoarea Nordului. Miniseria are 6 episoade de câte o oră fiecare și va fi disponibilă publicului anul viitor.

 

„Sunt încântat să îmi unesc forțele cu prietenii mei, Leslie Greif și Morgan Freeman, pentru a produce această saga epică importantă”, a declarat, Kevin Costner, atunci când s-a anunțat acest proiect.

Mai multe articole despre:
kevin costner morgan freeman romania film hollywood