MENIU

Cum să foloseşti cele 5 simţuri ca să-i creşti PLĂCEREA SEXUALĂ

Cum să foloseşti cele 5 simţuri ca să-i creşti plăcerea sexuală

Sexul este o experienta complexa care nu tine doar de felul in care o faci sa geama, sau de felul in care te uiti la ea, sau o atingi, ci de toate acestea la un loc, plus mult mai multe.

Unde incepe, de fapt, placerea? Cu o atingere? Poate ca aceasta este cheia care deschide usa catre tine…Cert este ca toate cele cinci simturi participa la aceasta senzatie de placere – afirma Justin Sitron, cercetator la Universitatea Widener. Si nu numai cele cinci simturi ale ei, ci ele impreuna cu ale tale. Atunci cand ele sunt impletite intr-o comuniune perfecta, exact in acel punct incepe placerea. Site-ul Menshealth.com explica cum sa folosesti toate cele 5 simturi atunci cand faci sex.

1. Atingerea

Este primul “buton” care trebuie apasat ca sa declansezi starea de placere a unei femei si afirmatia se afla inclusa si in Journal of Sex Research. Daca celelalte simturi nu se angajeaza intr-o actiune neaparat reciproca, atingerea, insa, este mereu reciproca. O tehnica prin care atingerea se poate simti la cote maxime e urmatoarea: asaza-ti partenerul intins pe spate, in pat, cu ochii inchisi, si mangaie-i, fata, ochii, gatul, ca si cum ar fi ultima sansa de a atinge pe cineva.

Citeste continuarea pe PROBLEMESEX.RO

Mai multe articole despre:
femeie bărbat sex cuplu