MENIU

Ce se întâmplă dacă nu mănânci?

Ce se întâmplă cu organismul tău dacă nu mănânci

Nu esti multumita de silueta ta si vrei sa tii o cura de slabire? Ai incercat mai multe diete si niciuna nu a functionat? Ai intrebat in stanga si in dreapta si ai ajuns la concluzia ca infometarea te poate ajuta sa ajungi la greutatea ideala in timp scurt? Ei bine, ti-ai facut o idee gresita despre curele de slabire. Un astfel de post negru iti poate periclita cu adevarat sanatatea. Dincolo de silueta mult visata, te poti imbolnavi atat fizic, cat si din punct de vedere psihic.

Afla, in cele ce urmeaza, ce se intampla daca nu mananci o perioada indelungata de timp.

Ce se intampla cu organismul tau daca nu mananci?

Mancarea ne ofera nutrimentele esentiale pentru a avea energia necesara vietii de zi cu zi. Poate ca nu te-ai gandit pana acum, insa fara substantele din mancarea ingerata nu ai fi capabila sa te duci la scoala, sa iti faci datoria la locul de munca, sa te duci la cumparaturi, sa faci diverse activitati alaturi de cei dragi sau sa te ocupi de hobby-urile tale. Daca aportul nutritional din alimentatie ar scadea drastic sau ar inceta, organismul tau s-ar deteriora, incetul cu incetul.

Postul negru nu este o optiune demna de a fi trecuta pe lista ta de diete. Daca nu mananci nimic timp de doua saptamani, in schimb bei apa, vei observa ca pierzi pana la aproximativ 10 kilograme. Dupa aceea scaderea in greutate nu va mai fi la fel de evidenta. In plus, vei incepe sa pierzi din ce in ce mai multa masa musculara.

Citeşte mai multe pe Divahair.ro.