MENIU

Ce model de săniuţă se potriveşte copilaşului tău

Ce model de săniuţă se potriveşte copilaşului tău

Iti mai amintesti cantecul cu “Saniuta fuge/Nimeni n-o ajunge/Are dor de duca/Parc-ar fi naluca”? Cu totii am cantat cel putin o data la gradinita acest cantecel vesel si toti copiii se bucurau la gandul ca se vor putea da cu saniuta. Pana la urma, ce poate fi mai distractiv pentru cei mici decat sa alunece pe zapada impreuna cu prietenii lor, sau sa se lase trasi de parinti pe saniuta pana in parc?

Nimic nu se compara cu sentimentul pe care il aveam cand eram mici si parul ne flutura in vant, in timp ce zburam pe derdelus. De aceea, consideram ca nici un micut nu ar trebui sa treaca prin iarna fara sa simta macar de cateva ori bucuria datului cu saniuta. Citeste in continuare si vei afla ce modele noi de saniute au mai aparut pe piata si care este cel mai sigur pentru tine si copilasul tau.

A venit momentul sa alegi saniuta. Iata variantele:

Pe vremea cand noi eram copii, nu existau prea multe variante de saniute, nu-i asa? In fiecare iarna coboram din pod clasica saniuta de lemn, sau luam pur si simplu un sac si ne pregateam sa pornim spre derdelus. In ziua de azi, pe piata sunt mult mai multe modele de saniute, mai calduroase, mai mai comode si mai sigure decat inainte.

1. Saniuta de lemn fara spatar – foarte asemanatoare cu saniuta clasica, aceasta este usoara si nu pune probleme atunci cand trebuie transportata sau depozitata. Cadrul metalic ii ofera stabilitate, dar nu este la fel de comoda pentru plimbari, precum o saniuta cu spatar.

2. Saniuta de lemn cu maner pentru impins si spatar – ideala pentru copiii mici, pentru ca este confortabila si ii permite parintelui sa o manevreze usor. Manerul si spatarul sunt detasabile, pentru cand copilasul creste mai mare.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO

Mai multe articole despre:
copil părinte săniuţă derdeluş