MENIU

Horoscopul chinezesc pentru anul 2016

Află care sunt previziunile pentru anul 2016, un an aflat sub semnul Maimuței de Foc, al nouălea element în astrologia chineză, asociat cu  ambiția, înțelepciunea, dinamismul și spiritul insațiabil de aventură.

Aflat sub semnul Maimuței de Foc potrivit zodiacului chinezesc, anul 2016 va fi unul în care vei simți din plin energie. Odată cu intrarea în Noul An chinezesc, în prima Lună Nouă din zodia Tigrului, deci din 8 februarie, vei simți o evoluție pe toate planurile, mai ales în cel profesional, cu atât mai mult cu cât creativitatea și calitățile personale vor fi mai bine puse în valoare. Anul Maimuței de foc se va încheia la 27 ianuarie 2017.

Horoscopul chinezesc pentru anul 2016 - Șobolan

Anul următor îți va fi favorabil dacă îți urmezi intuiția și te concentrezi pe finalizarea unor planuri mai vechi. Chiar dacă apar multe modificări în viața ta, vei fi activă pe plan profesional. Spre final de an, vei fi implicată în multe activități. Va fi nevoie de multă organizare și prioritizare. Trebuie să faci eforturi pentru ca nimic să nu te distragă, pentru a nu pierde timpul cu inutilități. Dacă-ți cauți un job nou, se ivesc ocazii în a doua jumătate a anului. În dragoste, e posibil să apară ceva probleme, însă vor fi șanse să readuci armonia în cuplu, vorbind mai mult cu partenerul despre neînțelegerile voastre.

Horoscopul chinezesc pentru anul 2016 – Bivol

Va urma un an cu schimbări importante, în care vei cunoaște oameni care te vor stimula să-ți atingi obiectivele. E timpul să faci strategii noi. Indiferent de piedici, îți vei păstra spiritul practic și vei îndrăzni să abordezi altfel situațiile. În plan personal, înțelepciunea te va proteja de decizii greșite. Este important să fii mai optimist și să eviți persoanele care vor doar să te folosească pentru a-și atinge scopurile. Reevaluează unele relații de prietenie anul acesta.

Horoscopul chinezesc pentru anul 2016 – Tigru

Dacă până acum nu ți-ai fixat obiective noi, de la anul sunt mari șansele să fii mai sigură de ceea ce-ți dorești. Vei face schimbări importante pentru a deveni un om mai bun și vei găsi contextul favorabil pentru a duce la final ceea ce-ți propui. Pe de altă parte, nesiguranța se poate să-ți sporească dependența de ceilalți. Nu-ți fie teamă să riști mai mult. În iubire, ai ocazii să legi o relație frumoasă, dacă ești singură, iar de nu ești, te așteaptă unele probleme în cuplu puse pe seama nemulțumirilor adunate.

Horoscopul chinezesc pentru anul 2016 – Iepure

Te vei confrunta cu probleme de suflet și te vei axa mai mult pe rezolvarea blocajelor tale emoționale. Vei reuși să găsești rezolvări. Va fi anul în care vei tinde să renunți la relațiile care nu te ajută să progresezi. În general, elimină toate obstacolele, mai vechi și mai noi din calea succesului tău. La începutul verii, vei avea foarte multă energie. Canalizeaz-o în direcția realizării unor progrese. În iubire, va fi nevoie de răbdare pentru a cădea la pace cu partenerul, însă, în a doua parte a anului, vei găsi resursele interioare pentru a-ți folosi farmecele să-l recucerești.

Horoscopul chinezesc pentru anul 2016 – Dragon

Va fi nevoie să-ți asculți vocea interioară și să fii ambițioasă pentru a avea succes. Vei pendula între concentrare și tendința de afugi de răspunderi. Va fi nevoie să păstrezi un echilibru, mai ales că vor fi multe activități de dus la bun sfârșit anul acesta. Prea mult timp pentru relaxare nu vei avea, dar originalitatea și grija pentru calitatea muncii tale te vor face apreciată. În general, va fi nevoie să nu te sperii de provocări, să te gândești buine înainte de a lua hotărâri importante. Nu ignora ocaziile care se ivesc în viață. Ai mare grijă la relația de cuplu la începutul verii!

Horoscopul chinezesc pentru anul 2016 – Șarpe

Te așteaptă un an cu multe activități, în care te vei bucura de o comunicare bună cu ceilalți și de vitalitate. Îți vei asculta intuiția, vei fi organizată și-ți vei planifica bine acțiunile, ceea ce-ți va aduce numai reușite. Nu te vei feri nici de aventuri anul ce vine. În dragoste, e nevoie de discuții lungi cu partenerul înainte de orice decizie. Cauți pasiunea și dovezi de afecțiune, dar n-ar fi rău să-ți exprimi dorințele înainte de a pune capăt relației.

Află ce-ți rezervă anul Maimuței de Foc AICI.