MENIU

Horoscop. Cum stai cu dragostea în această săptămână

Horoscop. Cum stai cu dragostea în această săptămână

Saptamana 1 - 7 iunie poate aduce foarte multe evenimente deosebite, in urma carora foarte multi nativi vor lua decizii de viitor. Relatiile sunt armonioase, se rezolva probleme sau conflicte mai vechi, iar unii nativi se vor gandi chiar la casatorie.

Este o perioada in care accentul cade pe comunicare, ceea ce inseamna ca totul va fi in completa armonie.

Asadar, daca vrei sa afli ce ti-au rezervat astrele la capitolul dragoste, citeste horoscopul saptamanii 1 - 7 iunie 2015:

Berbec

Evita sa te contrazici cu persoana iubita in aceasta perioada. Chiar daca nu iti plac unele lucruri, nu trebuie sa cauti motive de cearta. In plus, astrele te sfatuiesc sa profiti de aceasta saptamana pentru a te relaxa in intimitatea cuplului.

Taur

Lucrurile au tendinta de a exploda, mai ales pentru ca tu pui foarte multe paie pe foc. Ai prea multe asteptari de la persoana iubita si risti sa provoci discutii care vor duce la despartire. Fii mai intelegatoare si incearca sa analizezi mai bine situatia inainte sa lansezi acuzatii.

Gemeni

In aceasta saptamana trezesti noi sentimente pentru persoana iubita si vei dori sa petreci cat mai mult timp in intimitatea cuplului. Este o perioada buna pentru relatia voastra, ceea ce inseamna ca trebuie sa profiti la maximum de fiecare zi a acestei saptamani.

Rac

O minte limpede te va ajuta sa vezi orice situatie cu alti ochi. Chiar daca partenerul de viata te mai supara din cand in cand, nu ai motive sa te desparti de el, scrie ele.ro. In plus, este o perioada excelenta pentru a te bucura de intimitatea cuplului si pentru a uita de problemele cotidiene.