MENIU

Un pensionar rămas fără bani i-a scris lui Putin, să îi ceară un SICRIU. Ce s-a întâmplat imediat

Anatoli Vertiprahov, pensionar de 72 de ani din satul Iasnaia, Teritoriul Trans-Baikal din Rusia, i-a cerut lui Vladimir Putin să pună pe cineva să-i sape un mormânt și să-i trimită un sicriu.

Bătrânul si-a scris rugamintea într-o scrisoare trimisa lui Putin, după ce contul sau pe care este virata pensia a fost poprit de executorii judecătorești. În scrisoare, pensionarul spune că îi „este imposibil să trăiască în această țară”.

Vertiprakhov scrie că are o pensie de 8.516 ruble (120 euro), cu 84 ruble mai puțin decât minimul de subzistență regional. Dar chiar și așa bătrânul a ramas fara bani, dupa ce contul sau a fost poprit de executorii judecătorești pentru datorii „la întreținere”, scrie Timpul.md.

„Azi nu pot sa cumpăr nici macar o bucată de pâine. Nu am bani nici pentru medicamentele de care am nevoie, pentru ca sunt hipertensiv”, scrie pensionarul. La sfârșitul scrisorii el îi cere lui Putin să ordone guvernatorului regiunii sa-i cumpere un sicriu și să-i ofere un loc de veci la cimitir.

Efectul a fost imediat, conform Ria Novosti, pentru că poprirea a fost sistată imediat, iar bătrânul a promis, la rândul său, că va plăti suma pentru care a fost executat silit. 

Mai multe articole despre:
Rusia pensionar bătrân sicriu Vladimir Putin