MENIU

Un individ cu 9 clase a pretins că este medic timp de 20 de ani. Bărbatul a făcut intervenții de mărire a penisului

Un individ din Thailanda, în vârstă de 36 de ani, a fost arestat după ce a pretins că este medic și a realizat intervenții de mărire a penisului timp de două decenii. Kittikorn Songsri, cu doar 9 clase, a fost descoperit în urma unei sesizări care a avut ca punct de plecare o infecție severă suferită de un client, care a ajuns la spital din cauza complicațiilor.

Medicul fals a fost arestat

Arestarea a avut loc în urma unui raid efectuat de poliție în locuința din provincia Samut Sakhon, unde suspectul își amenajase un cabinet medical neautorizat. Aici, Kittikorn realiza injecții cu silicon și implanturi, promovându-și serviciile pe o pagină de Facebook intitulată „Mai Luai Modify”.

Generalul Witthaya Sriprasertparb, comandantul Diviziei de Poliție pentru Protecția Consumatorului, a declarat că suspectul a recunoscut că nu are nicio pregătire medicală, învățând singur tehnicile de intervenție începând cu vârsta de 14 ani.

Un client a raportat o infecție severă după ce a primit o injecție cu silicon, iar în urma spitalizării, acesta a continuat să resimtă dureri intense și a pierdut funcția erectilă. Poliția și autoritățile din domeniul sănătății au decis să trimite un ofițer sub acoperire pentru a-l contacta pe Kittikorn, care a fost prins în flagrant în momentul în care acesta pregătea o nouă intervenție.

După arestare, s-a constatat că echipamentele din cabinetul improvizat nu erau sterile, iar suspectul a confirmat că a efectuat proceduri medicale neautorizate în schimbul unor sume cuprinse între 140 și 550 de euro, având între doi și trei clienți lunar.

Kittikorn Songsri a fost acuzat de exercitarea profesiei fără licență medicală și va rămâne în arest până la judecarea cazului său.