MENIU

Se anunță un nou dosar exploziv! SRI și serviciile secrete maghiare, direct implicate

Se anunță un nou dosar exploziv! SRI și serviciile secrete maghiare, direct implicate

Un nou dosar exploziv este la orizont! Unul care are implicații internaționale și care poate duce la un conflict important diplomatic între România și Ungaria. Conform ultimelor informații citate de stiripesurse.ro, guvernul ungar ar colabora pentru un trafic de țigări în Transilvania. Totul pleacă de la șeful cancelariei lui Viktor Orban.

Premierul ungar Viktor Orban castiga tot mai multi adepti din randurile formatiunii extremiste JOBBYK. Desigur, este vorba despre o intreaga strategie politica, de care pare sa raspunda Janos Lazar, cel considerat drept „eminenta cenusie” a actualei guvernari din tara vecina.

Mai ales ca pozitia detinuta de catre acesta este una cheie, omul de incredere al lui Orban fiind atat sef al Cancelariei premierului, cat si conducatorul absolut al Comunitatii Nationale de Informatii, structura care subordoneaza toate serviciile secrete maghiare. Postura din care, de altfel a declansat atacuri dure la adresa vecinilor Ungariei, recunoscand chiar ca serviciile de spionaj de la Budapesta isi vor intari activitatea in spatiul carpatic. Lucru de care se pare ca s-au convins pe deplin si structurile romanesti de contraspionaj. Care, dupa cum sustin sursele citate, monitorizeaza cu maxima seriozitate o puternica retea de contrabanda cu tigari, ale carei ite duc acolo unde te-ai fi asteptat mai putin: la serviciile secrete maghiare!

Janos Lazar este considerat „stapanul serviciilor” din Ungaria.  Dupa cum reiese din informatiile intrate in posesia ziarului Național, in ultima vreme, pe teritoriul tarii noastre, mai ales in zona Transilvaniei, au aparut mai multe fabricute ilegale de tigari.

Citeşte continuarea pe stiripesurse.ro.