MENIU

O femeie din Republica Moldova a îngrozit Italia

O femeie de circa 30 de ani, originară din Republica Moldova, și-ar fi ucis fetița de doar patru luni, în Italia. Tragedia a avut loc zilele trecute, în comuna Orte Scalo, provincia Viterbo. Potrivit informațiilor preliminare ale anchetatorilor din Italia, femeia ar fi încercat să-și înece bebelușul, după care să-și pună capăt zilelor. Se presupune că ar fi vorba de o depresie postnatală.

Imaginea dezolantă a fost descoperită de soțul femeii, un bărbat de 30 de ani, originar de asemenea din Republica Moldova. Acesta a ajuns acasă după muncă, în jurul orei 17:00, unde și-a găsit copilul fără suflare, iar femeia în stare critică. Cel de-al doilea copil al lor, în vârstă de circa 5 ani, se afla în stare de șoc.

Potrivit presei locale, Viterbo News, după ce și-ar fi înecat fetița, femeia s-a încuiat într-o cameră și a înghițit un pumn de pastile cu scopul de a se sinucide.

Femeia a fost transportată imediat la spital și se află în stare critică.

Primele investigații ale anchetatorilor arată că este vorba de omor, urmat de o tentativă de suicid. Forțele de ordine însă urmează să stabilească circumstanțele exacte ale producerii incidentului. Cadavrul fetiței urmează a fi supus unei expertize, după care se va acționa conform procedurilor legale.

Soțul femeii, dar și personalul medical, care au intervenit la fața locului, au fost deja audiați.

Acest caz a zguduit întreaga comunitate. Familia, care s-a mutat cu câțiva ani în urmă în Italia, părea una fericită.

sursa

Mai multe articole despre:
0 crimă Republica Moldova sinuciere viterbo