MENIU

Motociclist mort în urma unui accident cumplit. Bărbatul avea 43 de ani

Motociclistul irlandez Louis O'Regan a murit din cauza rănilor suferite într-un accident în timpul sesiunii de calificare pentru Manx Grand Prix 2024, au confirmat organizatorii, conform unei relatări de CNN. O'Regan, în vârstă de 43 de ani, a fost implicat într-un incident duminică pe circuitul de 60 de kilometri al Manx Grand Prix, o competiție anuală de motociclete desfășurată pe Insula Man, care servește drept o variantă pentru amatori a faimoasei curse Isle of Man TT.

Motociclistul Louis O'Regan a murit

„Cu profundă tristețe, organizatorii Manx Grand Prix anunță că Louis O'Regan a decedat din cauza rănilor suferite într-un accident la Kate's Cottage, în timpul primei sesiuni de calificare a evenimentului din 2024,” se menționează într-un comunicat oficial al organizatorilor. O'Regan a fost descris ca un „competitor experimentat” în cadrul Manx Grand Prix, având o carieră remarcabilă în competiția respectivă.

Irlandezul a debutat în Manx Grand Prix în 2013, terminând pe locul 12 în cursa Newcomers A. În 2019, a realizat cea mai bună viteză pe tur în cursa Junior, cu o medie de 184,7 km/h, conform statisticilor Manx Grand Prix. „Transmitem cele mai sincere condoleanțe partenerei lui Louis, Sarah, familiei sale, prietenilor și tuturor celor care l-au cunoscut,” au adăugat organizatorii.

Tragedia survine într-un context marcat de accidente fatale recente la această competiție, doi concurenți – Gary Vines și Ian Bainbridge – pierzându-și viața în ediția din 2023, în urma unor accidente suferite în timpul calificărilor.

Soția lui Louis O'Regan a publicat un mesaj emoționant pe rețelele sociale, exprimându-și durerea și dorința de a păstra vie amintirea soțului său. 

„Încerc să îmi găsesc drumul prin acest val de emoții, în timp ce mă rog unui Dumnezeu în care nu știu dacă cred. Vocea ta răsună prin mintea mea, iar amintirile tale rulează ca un film. Ca un copil care își pierde păturica preferată, nimic nu va mai fi la fel. Eu și băieții nu vom înceta niciodată să te iubim. Nu există niciun dubiu în mintea mea – vei însemna mereu lumea pentru noi. Știu că ne vom reîntâlni, nu este un adio. Odihnește-te în pace, dragule. Te am mereu,” a scris ea pe Facebook.