MENIU

Fusese răpită de un bărbat. Disperată, i-a trimis un mesaj tatălui ei. Ce a scris? Uluitor

O femeie în vârstă de 20 de ani din Marea Britanie care se afla într-o excursie în Australia a fost salvată de polițiști după ce i-a trimis tatălui ei, care rămăsese acasă, un mesaj.

Fata, care se cazase la un motel, a fost trezită la ora 4:30 dimineața de un bărbat care vorbea foarte agitat și care a rugat-o dă-l ajute să găsească drumul spre destinația pe care o căuta. 

Fata a urcat cu el în mașină, însă a intrat în panică în momentul în care acesta i-a spus că se crede extraterestru și a apăsat puternic pedala de accelerație.

A reușit să-l convingă pe bărbat să oprească la o benzinărie unde a anunțat-o pe angajată că e în pericol, dar nici urmă de poliție în următoarea oră. Sperată, tânăra i-a scris tatălui ei aflat în Marea Britanie. ”Ești treaz? Am nevoie să suni la Poliția din Australia. Nu mă suna. Sunt în mașina unui bărbat. E o mașină argintie”, i-a scris fata.

Schimbul de mesaje a continuat cu replici extrem de calme din partea amândurora. Acum, și ei recunosc că li se pare ciudat că au reușit să-și păstreze cumpătul.

Acesta a sunat la Urgențe și în câteva clipe, polițiștii i-au oprit pe cei doi și au salvat-o pe fată. Șoferul a fost dus la un spital de psihiatrie, conform independent.co.uk.