MENIU

Eveniment grandios la Moscova: Rușii sărbătoresc INVAZIILE - Putin și-a scos propaganda pe stadion la fel ca Stalin - VIDEO

Este eveniment grandios la Moscova, vineri. Rușii sărbătoresc cea de-a opta aniversare de la aderarea Crimeei ca parte a Rusiei, asta în timp ce în țara vecină mor oameni în războiul declanșat de Vladimir Putin. Evenimentul LIVE - aici

Imagini socante pe un stadion din Rusia cu zeci de mii de oameni care sărbătoresc invazia Ucrainei și anexarea Crimeei. Astăzi se împlinesc opt ani de când Vladimir Putin a intrat sub controlul Rusiei și a fost integrată cu forța ca doi subiecți federali - Republica Crimeea și orașul federal Sevastopol.

Primarul Moscovei, Serghei Sobianin, a vorbit la miting în onoarea celei de-a opta aniversări de la aderarea Crimeei la Rusia. „Pentru o pace fără nazism”, a clamat acesta.

Harta Europei a fost schimbată la 18 martie 2014 cu o singură semnătură. Președintele Vladimir Putin a aprobat tratatul prin care Peninsula Crimeea devine parte a Federaţiei Ruse, la finalul unui discurs de o oră, urmărit de întreaga lume.

Liderul de la Kremlin nu a arătat nicio emoţie la gândul că a intrat în conflict cu Occidentul.

Mai multe articole despre:
eveniment grandios putin crimeea rusia