MENIU

Doi români din Marea Britanie au ţinut în sclavie o poloneză însărcinată

Doi români din Marea Britanie au ţinut în sclavie o poloneză însărcinată

Doi romani din Marea Britanie au fost condamnati la inchisoare pentru ca au tinut ca sclava personala o poloneza insarcinata, pe care o obligau sa munceasca 12 ore pe zi, sub amenintarea ca, in caz contrar, va fi dusa la un bordel.

Cei doi barbati sunt tata si fiu si au fost condamnati la 20 de luni, respectiv trei ani de inchisoare, relateaza ziare.com, citand Daily Mail.

Ioan Berlan, de 47 de ani, si Reni Parczewski, de 25 de ani, au ademenit-o pe femeie in locuinta lor din Tottenham cu promisiunea ca ii vor furniza un serviciu si un loc de cazare.

Dar victima a fost tinuta in conditii deplorabile si obligata sa munceasca de la 09:00 la 21:00 in fiecare zi. Potrivit publicatiei, ea a fost amenintata cu "consecinte grave" daca nu mentine locuinta "fara pata".

La o zi dupa ce femeia a pierdut sarcina, ea a fost nevoita sa se intoarca la munca, barbatii spunandu-i ca este "inutila", intrucat sperau sa primeasca alocatie pentru cresterea copilului.

Victima poloneza a fost tinuta in locuinta celor doi intre luna decembrie a anului trecut si pana in februarie acest an, informeaza tribunalul.