MENIU

Femeile din Iran, împușcate INTENȚIONAT în fața, sânii și zonele genitale pentru că protestează

Forțele de securitate iraniene ar fi instruite să țintească față, sânii şi organele genitale ale femeilor care participă la protestele care se desfășoară de mai bine de 2 luni în Iran. Dezvăluirea șocantă a jurnaliștilor de la The Guardian se bazează pe declarațiile unor medici care au tratat zeci de răniți în urma manifestărilor de stradă. Atenție, urmează descrieri ce vă pot afecta emoțional.

Medicii şi asistentele care îi tratează pe demonstranţi în secret, pentru a evita să fie arestaţi, au relatat că încă de la primele ciocniri au remarcat că femeile aveau răni diferite faţă de bărbaţi, relatează The Guardian, citat de news.ro.

Astfel, fotografiile furnizate de aceștia arată că forţele de securitate au folsit alice pentru păsări și au tras de la mică distanţă mică, lucru demonstrat de faptul că bilele sunt numeroase și adânc înfipte mici ” înfipte adânc în carne.

TEROARE ȘI FRUSTRATE

 

Un medic a spus că forţele de securitate ”trag în feţele şi părţile private ale corpului femeilor pentru că au un complex de inferioritate. Şi vor să scape de complexele lor sexuale rănind aceste tinere”.

Un alt medic a declarat că este posibil ca autorităţile să aibă un scop precis atunci când împușcă femeile în mod diferit față de bărbați, ”pentru că vor să distrugă frumuseţea acestor femei”.

”Am tratat o femeie de 20 de ani, care a fost împuşcată în organele genitale cu două alice. Alte zece erau înfipte în interiorul coapsei”, a declarat medicul.

Un alt profesionist din domeniul medical au acuzat forţele de securitate, inclusiv temuta miliţie pro-regim Basij, că ignoră practicile de control al revoltelor, precum împuşcarea în picioare pentru a evita deteriorarea organelor vitale.

Ministerul Afacerilor Externe al Iranului a fost contactat pentru a comenta acuzaţiile făcute de medici, dar fără răspuns.

Mai multe articole despre:
proteste iran femei iran