MENIU

Crimă în spatele gratiilor! Cine este asasinul celebrului mafiot american James Bulger

Bulger, cunoscut pentru asasinatele sale, a fost ucis in inchisoare de un asociat al Mafiei pe care candva o conducea. Acesta a fost ucis de Fotios Geas, poreclit Freddy, un asociat al Mafiei din Boston.

James Bulger, poreclit Whitey, era unul dintre putinii mari mafioti ramasi in viata. Acesta era in inchisoare din 2011, dupa ce a fost prins de FBI in urma unei anchete ce a durat 16 ani, cat timp Bulger a fost fugar.

Acesta a fost incarcerat pe viata, insa acum 2 zile lucrurile au luat o alta intorsatura. Celebrul mafiot, cunoscut pentru asasinatele sale, a fost ucis in inchisoare de un asociat al Mafiei pe care candva o conducea. Bulger a fost ucis de Fotios Geas, poreclit Freddy, un asociat al Mafiei din Boston.

Freddy este in inchisoare pe viata dupa ce a ucis alti doi mafioti de rang inalt din Boston, Whitey Bulger fiind un nou nume celebru de pe lista sa. Acesta l-a asteptat pe mafiotul de 89 de ani sa fie transferat in populatia generala, ucigandu-l la doar 2 ore de la transfer.

Motivul este simplu. Bulger a fost un informator pentru FBI ani de zile, iar Freddy a avut probleme in "cariera" sa mafiota cu mai multi astfel de turnatori, asociatii sai spunand ca acesta are o problema cu cei care colaboreaza cu autoritatile.