MENIU

Barack Obama, aşa cum NU a mai fost văzut niciodată. Pentru cine a RENUNŢAT la o REGULĂ importantă

Barack Obama, cu o tiara pe cap, alături de fetiţele cercetaşe

Presedintele american Barack Obama a incalcat in acest an una dintre regulile auto-impuse, de dragul unor fetite dintr-o trupa de cercetasi.

Ignorand astfel regula conform careia nu trebuie sa "iti pui ceva pe cap daca esti presedinte", Barack Obama a acceptat sa poarte o tiara pentru a face fotografii impreuna cu micutele membre ale Girl Scout Troop 2612, din Tulsa, Oklahoma. Fotograful Casei Albe, Pete Souza, a dat publicitatii aceasta imagine in premiera miercuri, scrie Huffington Post, conform Ziare.com

"Inca mai editez fotografiile anului 2014. As putea sa o includ si pe aceasta", a scris el pe Instagram, mentionand ca a fost facuta la Expozitia anuala de Stiinta de la Casa Alba.

"Copiii l-au convins pe presedinte sa poarte o tiara la fel ca a alor pentru sedinta foto de grup. Fetele au prezentat la expozitie un proiect Lego legat de inundatii", a mai explicat el.

Expozitia are loc anual in luna iunie si la ea participa fete si femei care lucreaza in stiinta, tehnologie, inginerie si matematica, fiind menita sa inspire generatiile viitoare de oameni de stiinta.