MENIU

Anunţ de ultima oră pentru utilizatorii aplicaţiei Messenger de pe Facebook. Ce s-a decis

Facebook intenționează să transforme serviciul de mesagerie online Messenger într-o platformă cu diferite facilități pentru utilizatori, printre care și distribuirea permisului de îmbarcare pentru pasagerii zborurilor KLM dar și a informațiilor cu privire la zbor, scrie theverge.com.

În prezent, compania olandeză KLM Royal Dutch Airlines le oferă pasagerilor posibilitatea să primească informații actualizate despre situația zborurilor prin intermediul serviciului Messenger al Facebook.

Dacă, atunci când cumpără un bilet online, clientul este de acord să primească acest tip de informații de la compania KLM prin intermediul canalului de mesagerie (chat), atunci KLM trimite confirmarea rezervării, starea zborului respectiv și chiar permisul de îmbarcare cu locul respectiv astfel încât pasagerul poate utiliza aceste informații atunci când efectuează controlul de securitate.

Permisul de îmbarcare digital nu este o noutate, însă includerea acestuia în serviciul de mesagerie Messenger al utilizatorilor Facebook reprezintă o noutate.

Pasagerii KLM vor putea comunica pe Messenger cu personalul de la serviciul relații cu clienții al companiei și pot afla în timp real informațiile dorite.

David Marcus, care coordonează echipa Messenger de la Facebook, a precizat, conform theverge.com, că parteneriatul cu cei de la KLM este doar începutul colaborării Facebook cu companiile aeriene, astfel încât să fie eliminat stresul călătoriei cu avionul. ''Aceasta este doar o chestiune pe care am fost nerăbdător să o rezolv'', a spus Marcus, adăugând că Facebook intenționează să facă și mai mult în acest sens pe viitor.

Mai multe articole despre:
măsuri aplicaţie decizii messenger Facebook