MENIU

Ameninţare fără precedent în SUA: "L-aş fi împuşcat pe Obama în cap!"

Ameninţare fără precedent în SUA: "L-aş fi împuşcat pe Obama în cap!"

Un barbat acuzat ca planuia sa comita un atac la Capitoliul din SUA a sunat din inchisoare la un post de televiziune si a declarat ca, daca nu ar fi fost arestat, ar fi mers la Washington si l-ar fi impuscat pe presedintele Barack Obama in cap.

Postul de televiziune WXIX-TV din Cincinnati a anuntat ca Christopher Lee Cornell, in varsta de 20 de ani, a sunat de la inchisoarea din Kentucky in care este detinut, a marturisit ca este un sustinator al gruparii Statul Islamic si a afirmat ca planuia sa ucida oficiali guvernamentali, din cauza bombardamentelor americane asupra organizatiei teroriste, relateaza Associated Press.

Televiziunea a difuzat partial interviul vineri noaptea, dupa ce avocatul lui Cornell a avertizat fara succes in instanta ca acest lucru ar putea incalca dreptul inculpatului la un proces echitabil.

As fi luat o arma, "as fi pus-o la capul lui Obama, as fi apasat pe tragaci, apoi as fi tras mai multe gloante asupra membrilor Senatului si Camerei Reprezentantilor si as fi atacat ambasada israeliana si alte cladiri", a declarat Cornell, intrebat ce ar fi facut daca nu ar fi fost arestat in ianuarie.

Citeşte mai mult pe ziare.com

Mai multe articole despre:
împuşcat preşedinte Barack Obama