MENIU

Zodiac CHINEZESC săptămâna 22-28 iulie 2024. Energiile universale ajută patru zodii. Vor avea succes în tot ce fac

Zodiac CHINEZESC săptămâna 22-28 iulie 2024

Săptămâna viitoare, Energiile universale vor pune în mișcare un val de succes și prosperitate pentru unii dintre noi. Aceștia vor fi încurajați să ia decizii importante și să facă pași hotărâți spre realizarea visurilor lor, într-un mediu care le oferă suport și protecție. Energiile universale vor funcționa în mod sinergic cu ele, amplificând abilitățile și forțele lor, și vor crește șansele de a-și atinge obiectivele.

Zodiac chinezesc saptamanal Sobolan

Daca esti dispus sa faci compromisuri, poti avea rezultate remarcabile. Aceasta este o saptamana dinamica, dar nu forta lucrurile. Ca sa ai inspiratie, scrie-ti obiectivele clar si pune-le la vedere. Vineri aduce un moment de reflectie care iti va da puterea sa mergi mai departe. Weekend-ul aduce o atmosfera fierbinte. Daca esti indragostit de cineva, a venit vremea sa spui ce simti. Poti avea un inceput de relatie promitator.

Zodiac chinezesc saptamanal Bivol

Inceputul saptamanii poate fi aglomreat, de aceea este indicat sa anulezi intalniri sau obiective care nu sunt pe ordinea prioritatilor. Mijlocul saptamanii este ideal sa-l dedici relatiei de cuplu. Nu mai amana rezolvarea unor conflicte dintre tine si partener. Weekend-ul are bune auspicii pentru intalniri amoroase sau de afaceri. Indiferent despre ce e vorba in cazul tau, mergi inainte cu incredere si profita de acest moment astral favorabil.

Zodiac chinezesc saptamanal Tigru

S-ar putea sa te simti singur si sa te retragi in frustare. Actiunile bruste din timpul saptamanii pot suprrinde oamenii care presupun ca stiu unde te afli. Problemele dificile isi pot gasi rezolvarea spre mijlocul saptamanii. Rezista tentatiei de a controla si a manipula pe cineva. Accepta si parerile celor din jurul tau. A avea dreptate este mai putin important in unele cazuri.

Horoscop WEEKEND 20-21 iulie 2024. Zile pasionale, în care astrele încurajează relațiile. Patru zodii vor avea noroc la tot pasul

Zodiac chinezesc saptamanal Iepure

Stabileste detaliile oricarui plan inainte de a trece la actiune. Ai rabdare cand lucrezi, mai ales in grupurile in care nu sunt la fel de originale ca tine. O atractie romantica puternica ar putea duce la o relatie de durata si plina de satisfactii. Weekend-ul este perfect pentru intalniri, petreceri si excursii.

Zodiac chinezesc saptamanal Dragon

S-ar putea sa te simti mai vulnerabil decat de obicei. Evita tendinta de a te concentra numai pe negativ. Este posibil sa nu cunosti toate detaliile unei situatii. Analizeaza inainte de a trece la fapte. Daca esti singur, se pot pune bazele unei relatii cu o persoana mai in varsta decat tine, insa este cineva in care poti avea incredere. Weekend-ul se lasa cu petreci sau shopping.

Zodiac chinezesc saptamanal Sarpe

Ai tendinta de a te retrage in carapacea ta si sa nu comunici. Fa schimbarile necesare pentru a evita o confruntare ce are la baza gelozia. Ramai calm si nu actiona ofensiv. Cu cat esti mai diplomat, cu atat ai mai multe sanse sa rezolvi problema. Weekend-ul are miros de petrecere, iar tu vei fi in centrul atentiei.

Horoscopul lunii AUGUST 2024. Luna schimbărilor, în care zodiile vor fi împinse de la spate de astre să aducă revoluția în viețile lor

Zodiac chinezesc saptamanal Cal

Asteapta-te la un succes mai mare daca te ocupi mai mult de detaliile mici. Grabirea unei decizii sau a unui proiect poate crea problem mai tarziu. Dorinta de a descoperi un mister poate avea rezultate neasteptate. Ai incredere in inima ta si in vocea ta interioara. Rasfata-ti nevoia de emotie in weekend. Oamenii sau locurile noi pot aduce speranta si o perspectiva pozitiva. Bucura-te de compania prietenilor. Cineva se poate razvrati impotriva ta la finalul saptamanii. 

Zodiac chinezesc saptamanal Capra / Oaie

Infrunta-ti temerile, dar nu incerca sa faci prea multe in acesta saptamana. Este foarte important sa fii sincer cu tine insuti. Esti o persoana talentata. Doar ca trebuie sa actionezi cu grija. Joi, dragostea pluteste in aer. Iar weekend-ul este rezervat pentru distractie. Aceasta ar putea include cumparaturi, petreceri sau cine cu prietenii. Orice te ajuta sa apreciezi viata este recomandat. Iesi din rutinele obisnuite si exprima-te. Schimbarea este un lucru bun.

Zodiac chinezesc saptamanal Maimuta 

Elibereaza-te de considerentele emotionale pe care le-ai permis sa te retina. Frica iti poate bloca deciziile intelepte. Discuta lucrurile cu cineva in care ai incredere. Un vis de viitor aduce inspiratie. O energie iubitoare si spiritual te poate aduce aproape de cineva drag. Impartaseste-ti dragostea pentru frumos prin arta, moda sau muzica. In weekend te poti lasa prada impulsului. Incearca ceva nou!

Horoscopul dragostei, săptămâna 22 - 28 iulie. Venus începe să răspândească energii benefice. Trei zodii își pot găsi sufletul pereche

Zodiac chinezesc saptamanal Cocos

S-ar putea sa simti ca nu ai pricepere sau putere pentru o provocare ce apare in aceasta saptamana, spun astrologii. Dar fii convins ca ai toata capacitatea de a reusi. Spre mijlocul saptamanii se anunta o intalnire romantica si apare oportunitatea unei ajutari importante. Asteapta-te la schimbari bruste de plan si provocari in ceea ce priveste autoritatea ta.

Zodiac chinezesc saptamanal Caine

Ai grija la exagerari. Ai tendinta cand sa nu ai deloc incredere in tine, cand sa fii mult prea increzator si sa nu iei in calcul anumite riscuri. Fii mai flexibil, evita conflictele. Ai sansa sa vezi cat de multe aduce vorba dulce. Acasa poti face o buna impresie daca petreci mai mult timp cu cei dragi.

Zodiac chinezesc saptamanal Mistret

Exista optiuni sociale noi ce ti se deschid incepand de acum pentru urmatoarele cateva saptamani. Este timpul sa iti largesti orizonturile. Toata saptamana, concentrarea ta va fi sa hranesti si intretii diverse relatii strategice. Unii veti incerca sa stabiliti ca un pod de legatura cu un coleg de munca, in timp ce altii veti dori sa reimprospatati o prietenie sau o iubire. Finalul saptamanii te va gasi intr-o stare mentala mult mai relaxata.

Horoscop special: Începe Sezonul Leului iulie-august 2024. Schimbări semnificative după 22 iulie, pentru fiecare zodie în parte