MENIU

VOCEA ROMÂNIEI. Ultima rundă de audiții pe nevăzute

<p>VOCEA ROMANIEI</p>

VOCEA ROMÂNIEI. Vinerea aceasta, de la 20:30, lupta se intensifică în ultima rundă de audiții pe nevăzute. Concurenții sunt determinați să impresioneze și să ajungă în etapă a confruntărilor, iar Tudor, Smiley, Lori și Despot sunt mai hotărâți ca niciodată să analizeze foarte bine vocile cu care să-și poată completă echipele. 

VOCEA ROMÂNIEI. ”Performanța ta ne-a unit! În general, stau departe de el, dar de data asta ne-a unit.”, îi va spune Tudor unui concurent, iar Lori va continua: ”Din punctul meu de vedere, vocea ta a sunat și am simțit-o ca o ploaie de vară pe asfaltul încins al inimilor noastre.”. Uimiți de reprezentația participantului, antrenorii se îmbrățișează și îi mulțumesc acestuia pentru prezența sa la Vocea României. Pe lângă laude și felicitări, cei patru duc și o luptă acerbă pentru vocea care îi fascinează.

VOCEA ROMÂNIEI. O concurență revine mâine pentru a treia oară în cea mai tare competiție a vocilor și de data această reușește să-i impresioneze pe antrenori cu alegerea piesei, determinând-o pe Lori să cânte o melodie a lui Elvis Presley, iar pe Tudor să traducă versurile.

VOCEA ROMÂNIEI. Într-una dintre edițiile trecute, mama unei concurente care nu a reușit să întoarcă scaunele antrenorilor a promis că se va gândi la posibilitatea de a veni și ea la Vocea României. Aceasta se ține de promisiune și urcă pe scenă. 

Mai multe articole despre:
concurs juriu ProTV Vocea României audiție