MENIU

Vijelia a făcut victime în Argeș: un bărbat care lucra la Autostrada Piteşti-Sibiu a murit, după ce a fost lovit de fulger

Vijelia a făcut victime în Argeș: un bărbat care lucra la Autostrada Piteşti-Sibiu a fost lovit de fulger

Argeşul s-a aflat, luni, sub cod roşu de ploi şi vijelii. În jurul orei 17.40 s-a dezlănţuit furtuna.

Un muncitor vietnamez în vârstă de 52 de ani, care lucra pe șantierul autostrăzii Piteşti-Sibiu, în localitatea Merişani, a fost lovit de fulger. 

Echipajul de pe ambulanţa sosită la faţa locului l-a găsit în stop cardiorespirator, dar salvatorii au reuşit să-i restabilească funcţiile vitale, iar apoi l-au transportat la spital, unde a rămas internat, a informat ISU Argeş. 

Ulterior, în ciuda eforturilor medicilor, bărbatul a decedat la spital. 

Vântul puternic a culcat la pământ mai mulți copaci și a afectat rețelele electrice, pompierii fiind solicitaţi să intervină pentru a debloca străzile pe carosabilul cărora au căzut arbori.

Şi la Piteşti a fost necesară intervenţia pompierilor, dar şi a unei echipe a operatorului de electricitate, după ce în zona Autogării Sud un stâlp s-a rupt şi a căzut pe stradă, dar şi pe casa unui piteştean, iar pe alte două străzi cablurile din oraş doi copaci au căzut pe carosabil şi pe cablurile electrice, a mai precizat ISU Argeş.

Mai multe articole despre:
furtuna arges vijelie arges