MENIU

VIDEO - Păruială de zile mari pe plajă între două femei, din cauza unui șezlong

Paruială de zile mari pe plajă între două femei, din cauza unui șezlong

O zi care se dorea a fi una liniștită la malul mării s-a transformat într-una desprinsă parcă din filmele de aventura. Turiștii prezenți pe plaja au avut ocazia sa asiste la o scena cu bătăi și păruiala între două femei iar obiectul disputei lor a fost un simplu șezlong.

Scena inedită a avut loc pe o plajă populară din Varcaturo, în zona Napoli, iar cele două femei s-au încăierat pentru un șezlong situat în prima linie de la mare. Momentul a fost filmat de persoanele aflate în zonă și clipurile au devenit rapid virale pe internet.

„Violența necontrolată, cei care nu știu să se comporte în public trebuie să fie reeducați”, spune deputatul ecologist Francesco Emilio Borrelli, care a postat videoclipul pe canalele sale de socializare.
„Un martor a relatat - se arată într-o notă a lui Borrelli - că, în timpul zilei, una dintre femei a sosit la plajă și a cerut salvamarului un șezlong chiar lângă mare, care să fie pus în fața celor care au ajuns dimineața devreme pentru a-și asigura cele mai bune locuri".
 
Una dintre femei nu a acceptat așa ceva și de aici a pornit toată cearta. Femeile s-au bătut între ele și i-au lovit inclusiv pe salvamari și pe cei responsabili de punerea șezlongurilor pe plajă. 
 
„A fost nevoie de mai mult de jumătate de oră pentru a restabili ordinea”, a povestit martorul: „chiar și cei care au încercat să-i despartă au fost loviți „Ne confruntăm cu un vârtej de violență oarbă și nemotivată la care nimeni nu este imun”, au comentat Borrelli și Rosario Visone, co-purtător de cuvânt regional al partidului Europa Verde.
„O luptă între femei în plină zi, în fața familiilor și a copiilor. Pentru ce? Un șezlong lângă mare. Am depășit orice imaginație. Cei care nu se pot comporta în public, punând în pericol siguranța tuturor, trebuie să fie reeducați; ei nu pot hoinări liberi, răspândind teroarea în orașele noastre. Avem nevoie de anumite sancțiuni și de nici un fel de clemență pentru că cei care cred că pot face ce vor, răspândind panică pe o plajă, nu pot rămâne nepedepsiți. Cerem ca aceste femei să fie identificate și aduse în fața justiției cât mai curând posibil”, mai spun aceștia. 
 
Explozie puternică la o casă din Mureș. ISU anunță posibile victime prinse sub dărâmături
Mai multe articole despre:
plaja litoral turisti sezlong bataie paruiala