MENIU

VIDEO/ Grindina și vijeliile au făcut prăpăd în județul Satu Mare

Grindina și vijeliile au făcut deja prăpăd în Satu Mare

O furtună puternică, cu grindină, a lovit mai multe localităţi din Satu Mare. După minute întregi în care au căzut bucăți de gheață, zona arată ca în plină iarnă. Imaginile au fost surpinse de localnici și publicate pe rețelele sociale. De altfel, în Satu Mare a fost emisă alertă de Cod Roșu de vreme rea, relatează Realitatea PLUS. 

Locuitorii din județul Satu Mare au avut parte, ieri, de vreme extremă, cu grindină, temepraturi care au scăzut brusc și precipitații abundente. După minute întregi în care au căzut bucăți de gheață, zona arată ca în plină iarnă. Imaginile au fost surpinse de localnici și publicate pe rețelele sociale.

 De altfel, în Satu Mare a fost emisă alertă de Cod Roșu de vreme rea în mai multe localități din județul Satu Mare, unde sunt așteptate, în continuare, grindină și vijelie puternică, cu rafale de vânt de peste 90 km/h, potrivit portalsm.ro.

Viztate de averizare sunt localitățile: Negrești-Oaș, Bixad, Medieșu Aurit, Certeze, Odoreu, Călinești-Oaș, Orașu Nou, Păulești, Culciu, Vama, Viile Satu Mare, Târșolț, Apa, Racșa, Crucișor, Homoroade, Valea Vinului.

Avertizarea va expira în jurul orei 20.00.

 

Mai multe articole despre:
furtuna satu mare