MENIU

VIDEO. Cum și-a anunțat Dragnea demisia în 2015, după sentința din dosarul "Referendumul"

Demisia lui Dragnea din 2015

Demisia lui Liviu Dragnea de la șefia PSD și a Camerei Deputaților după sentința de 3,6 ani cu executare în dosarul angajărilor fictive este cerută de Opoziție și de o parte din societatea civilă. Dragnea a făcut un gest similar în 2015, când a demisionat din poziția de ministru al Dezvoltării după ce a primit sentința în dosarul "Referendumul".

Condamnarea în primă instanță a lui Liviu Dragnea la 3 ani și șase luni de închisoare a cutremurat PSD. Social democrații fac planurile pentru următoarea perioadă. Încă de aseară sunt în ședințe pentru a stabili pe ce strategie vor merge.

Toată lumea se întreabă dacă Dragnea va repeta gestul din 2015 când a demisionat din funcția de ministru al Dezvoltării Regionale și din cea de președinte executiv al PSD, ca urmare a sentinței definitive din dosarul "Referendumul".

Detalii incendiare din culisele PSD. Operațiunea ”corul bocitoarelor”, după condamnarea lui Dragnea

Potrivit surselor Realitatea TV, în ședința de urgență de vineri, oamenii din PSD ar urma să îl roage pe Dragneasă nu părăsească partidul.

Asta în condițiile în care, potrivit scenariului pus la cale, Dragnea ar urma să mimeze că dorește să își dea demisia pentru binele PSD.

Rezultatul operațiunii "corul bocitoarelor" ar fi acela că Dragnea a luat notă de hotărârea judecătorească, dar că, în urma rugăminților conducerii, a luat decizia de a merge mai departe și de a duce lupta cu statul paralel.

Mai multe articole despre:
demisie liviu dragnea