MENIU

VIDEO Adjunctul Poliției Rutiere, după imaginile cu el beat, dansând în club: S-a întâmplat demult, e răzbunarea fostei soții

Paul Gavriș, adjunctul Poliției Rutiere

Adjunctul Direcției Rutiere din Poliția Română, Paul Gavriș, reacționează după ce imagini cu el beat, dansând într-un club, au apărut pe internet. Fără să nege veridicitatea lor, polițistul a precizat doar că evenimentul s-a petrecut cu mai mulți ani în urmă, că nu era în timpul serviciului și că totul este o răzbunare a fostei soții.

Paul Gavriș este convins că imaginile fac parte dintr-un șir lung de înscenări puse la cale chiar de fosta sa soție. Acesta spune că scandalurile dintre ei ar fi început odată cu procesul de divorț și ar fi fost făcute cu scopul de a-l împiedica pe acesta să-și viziteze fetița. Între timp, fostul șef al Poliției Rutiere din Cluj a decis să se retragă din funcția de director adjunct al Direcției Rutiere.

Imaginile care l-au adus în atenția publică au fost filmate de camerele de supraveghere ale unui club de noapte și l-au surprins în nenumărate ipostaze indecente.

Paul Gavriș este cunoscut pentru scandalurile cu fosta soție și problemele legate de consumul de băuturi alcoolice. 

Adjunctul Poliției Rutiere Române, mort de beat în club - Scene GROTEȘTI cu Paul Gavriș

Mai multe articole despre: