MENIU

Victor Ponta: ”Creșterea accizei pe carburant este o țeapă dată de Liviu Dragnea”

Fostul premier al României, Victor Ponta, a susținut în Parlamentul României că sesiunea extraordinară din plen de marți a fost ”o mascaradă”, iar referitor la creșterea accizei pe carburant, Ponta a subliniat că aceasta este o ”țeapă” dată de Liviu Dragnea.

”Noi ne facem că muncim, domnul Dragnea e în vacanță, a fost o mascaradă ce s-a întâmplat astăzi”, a susținut Victor Ponta.

Referitor la mărirea accizei pe carburant, Ponta a susținut în fața jurnaliștilor că aceasta este o ”țepă” dată de Liviu Dragnea.

”Încă o dată a dat țeapă Dragnea. De-a doua zi după alegeri, tot ce s-a promis în acel program de guvernare... Domnul Dragnea a zis că e pentru fraieri și face alceva”, a precizat fostul prim-ministru.

Ponta a mai povestit că, în Gorj, în campania pentru parlamentare s-a promovat ideea că tehnocrații au făcut rău țării, însă, spune el, ”acum e mai rău decât pe vremea tehnocraților”.

”Eu cred că nu putem face ceva neanuțat. Cred că nu e era nevoie de foarte multe lucruri pe care le anunță aiurea”, a mai declarat Ponta referitor la mărirea accizei pe carburant.

Mai multe articole despre:
ţeapă carburant acciză Liviu Dragnea