MENIU

Veşti fenomenale despre Gabriel Cotabiţă. Incredibil cum a reuşit să depăşească momentele critice

Veşti fenomenale despre Gabriel Cotabiţă. Incredibil cum a reuşit să depăşească momentele critice

Vocalistul trupei VH2 îi uimeşte în fiecare zi atât pe medici, cât şi pe cele trei fiice prezente mereu în salonul lui. Gabriel Cotabiţă îşi recapătă rapid puterile, iar apetitul lui e în creştere, au dezvăluit, pentru ziarulring.ro, surse apropiate familiei. În urmă cu o săptămână, artistul a fost transferat pentru recuperare de la Spitalul Floreasca la Spitalul Elias.

Cu toate că prietenii se înghesuie să-l viziteze pe Gabriel Cotabiţă pe patul de spital, medicii au avertizat familia artistului că starea lui e încă fragilă, iar oboseala fizică şi emoţiile puternice nu sunt foarte indicate. Până acum însă, cântăreţul şi-a recunoscut toţi prietenii care i-au deschis uşa rezervei şi s-a străduit să le arate că se simte bine. A glumit, a râs şi a făcut câţiva paşi demonstrativi prin salon, au povestit, pentru "ring”, surse apropiate familiei Cotabiţă.

Veştile bune despre starea de sănătate a lui Gabriel Cotabiţă continuă să vină din rândul apropiaţilor artistului. Însă cei mai mulţi doresc să-şi păstreze anonimatul pentru a nu le deranja pe fiicele cântăreţului, care au cerut în mod public discreţie absolută. „Totul este în continuare spre bine cu Gabriel Cotabiţă, fiecare zi care trece este un câştig uriaş pentru el. Vorbeşte din nou normal, e conştient de ceea ce i se întâmplă şi comunică, în sfârşit, cu fiicele lui. De asemenea, se poate deplasa singur, fără sprijin... Progresele sunt fabuloase! Pe lângă faptul că se poate hrăni fără ajutorul nimănui, a început să mănânce din ce în ce mai mult, ceea ce este din nou un semn pozitiv, pentru că trebuie să revină la o greutate normală. În cele aproximativ trei săptămâni de comă, în care a fost hrănit exclusiv intravenos, a pierdut mult în greutate, iar acum începe să-şi revină”, ne-au dezvăluit apropiaţii lui Cotabiţă.
Mai multe articole despre:
sănătate Gabriel Cotabiţă spitl