MENIU

Valea Oltului, blocată în zona Brezoi în urma unei viituri. Apele au adus cantităţi mari de aluviuni pe carosabil

Valea Oltului, blocată la Brezoi în urma unei viituri. Foto: DRDP

Traficul rutier pe drumul naţional DN 7 este blocat, vineri seara, în localitatea Brezoi, la kilometrul 206+800, în urma unei viituri care a adus pe carosabil cantităţi mari de aluviuni de pe versant.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea, în zonă sunt atât agenţi de la Poliţia Rutieră, cât şi lucrătorii Secţiei Drumuri Naţionale Vâlcea, care acţionează pentru curăţarea drumului.

Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri (DRDP) Craiova a precizat că cel mai probabil circulaţia rutieră în zonă va fi reluată în condiţii normale în aproximativ cinci ore.

„Atenție 
DN 7 este blocat în zona localității Brezoi.
Viitura nu s-a produs pe sectorul Lazaret-Boița, unde s-au efectuat lucrări pentru Autostrada Sibiu-Pitești, secțiunea 2.
Pe DN7, km 206+800 a avut loc o viitura care a blocat total traficul.
La fata locului se afla Politia si echipaje de la Drumuri.
Se estimeaza reluarea circulatiei in conditii normale in aproximativ 5 ore”  a anunțat DRDP Craiova pe pagina oficială de Facebook.
Legea pe care românii care stau la case trebuie să o știe. Cum se pot trezi cu casa demolată, la cererea vecinului
 

UPDATE

Traficul rutier pe drumul naţional DN 7, dintre Sibiu spre Râmnicu Vâlcea, este deviat, vineri seara, pe DN 1, către Braşov, până la curăţarea de aluviuni a carosabilului în zona unde o cantitate mare de aluviuni a ajuns pe carosabil în localitatea Brezoi, potrivit Direcţiei Regionale Drumuri şi Poduri Braşov.

"Restricţiile de trafic vor fi valabile până când colegii de la DRDP Craiova vor reuşi să îndepărteze aluviunile de pe drum (aproximativ 4-5 ore). Maşinile care circulă pe DN1 dinspre Sibiu vor fi redirecţionate către Braşov din sensul giratoriu de la Veştem, iar autovehiculele care circulă pe autostrada A1 vor fi întoarse din nodul rutier de la Boiţa", au precizat reprezentanţii DRDP Braşov.

O alunecare de teren s-a produs vineri seara pe versantul din apropierea DN 7, în localitatea Brezoi, potrivit estimărilor drumarilor din Vâlcea fiind circa 400 de metri cubi de aluviuni care trebuie îndepărtate de pe carosabil.

Casa pe care George Simion vrea să o ridice în 12 zile cu 35.000 de euro, ziua a 9-a: Muncitorii au turnat șapa și au pus gresia în bucătărie