MENIU

Vacanţă de coşmar pe litoral pentru doi turişti din Bucureşti. Cum au fost păcăliţi

Vacanţă ratată pentru un cuplu din Bucureşti. Tinerii spun că au fost cazaţi în condiţii mizere la un hotel din Saturn, condiţii care nu corespundeau deloc cu cele prezentate de agenţia de turism prin care au cumpărat sejurul.

Tinerii spun că problemele s-au ținut lanț încă de la sosire. Ușa de la camera de hotel nu se închidea, din cea de la balcon se rupeau bucăți de lemn, iar televizorul nu funcționa.

Uimiți de condițiile improprii în care urmau să-și petreacă vacanța, cei doi turiști au filmat totul și vor să reclame incidentul.

Cei doi bucureșteni și-au luat vacanța la hotelul din Saturn prin intermediul unei agenții de turism și erau ferm convinși că hotelul este de două stele, așa cum apare pe site-ul agenției. Au descoperit că acesta are numai o stea.

Cele cinci zile de cazare i-au costat 500 de lei.  Revoltați, oamenii s-au plâns agenției de turism prin care și-au cumpărat sejurul, dar nu au primit nici un răspuns. Sunt hotărâți să depună o reclamație la Protecția Consumatorilor.

Pe site-urile de turism, curg comentarii care întăresc imaginile surprinse de tinerii din Capitală. Unele sunt chiar de anul trecut, dovadă că nimeni nu a fost interesat să aducă hotelul la standarde cel puțin civilizate.

Reprezentanții unității hoteliere nu au putut fi contactați pentru a răspunde acuzațiilor, scrie reporterntv.ro.

Mai multe articole despre:
turism Saturn hotel litoral agenţie turism