MENIU

V. Ponta: Liviu Dragnea este principalul vinovat pentru “rușinea“ de la Deva

Fostul premier Victor Ponta dă vina pentru înfrângerea PSD la alegerile pentru primăria Deva pe Liviu Dragnea. “Nu mă bucur deloc pentru victoria candidatului PNL, a primit voturile liberalilor tradiționali din oraș și voturile negative la adresa lui Dragnea, Mărginean și toata trupa de baroni nepoftiți aduși de “Cartelul” din Sud pe capul bieților locuitori din Deva, “ a scris Vicotr Ponta într-o postare pe facebook.

Pentru PSD este o rușine pe care o regret, dar absolut normală după ce au pățit același lucru la alegerile recente pentru Primăria Târgu Jiu. Liviu Dragnea a impus peste capul organizației locale un candidat traseist și trădător venit în ultimul moment la PSD după ce candidase și pierduse în 2016 din partea PNL, a mai scris fostul premier.

Victor Ponta critică și decizia lui Liviu Dragnea de a pleca în weekend la Viena, “în semn de batjocura totală la adresa pesediștilor din Deva.“

“După ce ai dus în oraș președintele PSD, prim-ministrul și jumătate din Guvern, plus primarul general al Bucureștiului, după ce ai făcut milioane de promisiuni, ai cheltuit o mulțime de bani și ai folosit toate instituțiile publice locale și deconcentrate să reușești să convingi doar 5.000 de oameni să te voteze este un dezastru pe care degeaba îl cosmetizezi“, a mai scris Victor Ponta. 

Alegerile pentru primăria Deva au fost câștigate de liberalul Florin Oancea, cu 9.000 voturi (cca. 41%). Candidatul PSD Petre Mărginean s-a clasat pe locul doi, cu 5.400 voturi (24%), în timp ce independentul Marius Blendea, susținut de platforma ProRomânia, condusă de Victor Ponta, a obținut  3.000 voturi (13.5%).

Mai multe articole despre:
Victor Ponta Liviu Dragnea